A melltartó okozza ezt vagy valami más?
Pár évvel ezelőtt már voltam UH-n azzal a panasszal, hogy egy kis csomó-félét lehet kitapintani a bal mellemnél, a bal szélén. Akkor megnyugtattak, hogy nincsen semmi gond. Ez már volt úgy kb 4-5 éve.
Most egy kb 2 hete azt vettem észre, hogy megint fáj a bal mellem oldalt, de nem tapintok ki rajta semmit sem, szimplán csak fáj. Illetve középen ha megnyomom a mellkas csontot, ot érzem hogy nyomásra fáj. Lehetséges, hogy csak a melltartó miatt érzem? Mert merevítőset használok leginkább. Holnap megyek nőgyógyászhoz és megnézetem vele, csak izgulok, hogy vajon mit mond majd. Mammográfiához még fiatal vagyok szerintem (24) de gondolom UH-t ő is csinál azért majd. Igyekszem amikor csak lehet melltartó nélkül lenni, de nem múltak el a tünetek így sem. Volt valakinek már ilyen tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!