Mar egy ideje nem nol a mellem, mitcsinaljak? :00
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 eves lany vagyok most toltottem nem reg. A mellem szepen elkezdett noni ahogy kezdtem fejlodni. 1 eves rendszeresen menstrualok is. A mellem nott orultem is neki mert a tobbieknek mar nahy van nekem meg kicsi es mostansag azt vettem eszre h szinte osszemegy a mellem. Nagyon zavaro h eddig milyen jol alltak a melltartoim most meg szinte tiszta sima vagyok elol. Nem ertem hogy hogy tunhet el a mellem.. Segitsetek legyszives😖😖2016. máj. 29. 15:59
3/9 A kérdező kommentje:
Hat utobbi ideben igen de akkor meg jo is volt a mellem most meg allt a sulyom lehetseges h azert kezdett "elfogyni" a mellem?
2016. máj. 29. 16:08
4/9 anonim válasza:
Te se voltál ott a biológia órákon...a melledben is zsírszövet van. Ha fogysz, akkor onnan is eltűnhet.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha fenekre edzek az hogy jon a mellemhez? 😁😁
De voltam biosz orakon de meg nem tanultuk az emberi testet, de akkor hiznom kellene h az is noljon? De egyszeruen sehogyse birok hizni... Es nyilvan valo hogy egezsegesen akarok hizni meg izmosodni is.. Valaki tippet erre?
2016. jún. 5. 09:16
8/9 anonim válasza:
Amúgy az előzőnek igaza van. Ha szép alakod van,és jó feneked,akkor a fiúkat nem fogja érdekelni van-e melled.
9/9 Scav válasza:
Járj edzeni. Legyél formás, az izmok (nem body-builder izmokra kell gondolni) szép formát, tónust adnak a testnek. Kerekebb fenék, szép lában, lapos has. Nincs fityegő, "konyhásnéni" felkar. Ha emellett kicsi a melled is, kutyát nem fogja érdekelni, sőt, szép lesz. Ilyen "párductestű" vadmacska leszel és az szexi. Az összhatás a lényeg, nem a mellméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!