Menstruaciorol minden?
Ma jott meg eloszor es holnap a duliba ezert ekllemetlen lesz kerlek h mindent irjatok le amit szoksges tudnom anya is mondta de azert meg szeretnek tobbet tudni.
Pl: milyen gyakran csereljem a betetet meg ilyenek
Olyan gyakran, ahogy a vérzés igényli. Ez egyedi, majd te fogod látni, mennyire telt meg. Minden szünetben nézz rá, és majd eldöntöd.
20L
Üdv a klubban. :)
Lányonként változik a vérzés mennyisége, erőssége, a vele járó fájdalom, így sajnos nem tud senki konkrét választ mondani neked. Amikor betétet használtam a gyengébb napokon egyszer cseréltem a suliban, de volt, hogy annyira erősen megvolt, hogy minden szünetben és órán is ki kellett mennem, bár ezt a túlsúlyhoz kötöm, amikor lefogytam normálisabb lett.
A betétnél a legkönnyebb érezni szerintem, használtam évekig, tampont is, most pedig intimtölcsért, az utóbbinál a legnehezebb eldönteni, meddig lehet. :) Ha érzed, hogy nyálkás, kényelmetlen, nedves, akkor már mindenképpen cserélni kell, de tényleg nézz rá minden szünetben, és cseréld ha szükséges. Nem gond, ha többször cseréled, mint amennyi abszolút szükséges lenne, bele kell jönnöd. Legyen nálad jó sok betét, egy pótbugyi meg bevált fájdalomcsillapító, meg valami finom rágcsa, kell az energia :) És sok sikert.
Még kezdőként is ki lehet cserélni egy betétet 3 perc alatt, egyébként meg fél percbe telik egy kis gyakorlattal. Persze, hogy van időd, szerinted az iskolában hány lánynak van már meg? :D
Amíg nem tudod, mennyi lesz, érdemes elmenni minden szünetben és rápillantani. Fél perc.
Jézusom, ne kötöszködj már, amikor segíteni akarnak...
Első alkalomkor nem fog olyan sok jönni, tegyél be egy vastagabb betétet, és az elég lesz tovább, így nem kell majd mindig nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!