Hol lehet kapni hüvely ph ellenőrző tesztet?
Figyelt kérdés
Drogériákban lehet kapni? (DM, Rossmann, Müller) Vagy csak gyógyszertárban? Visszatérő hüvelygombával küzdök, és kíváncsi lennék, hogy megfelelő-e a ph-m vagy sem.2016. nov. 10. 21:34
1/3 anonim válasza:
Sajnos én még sem a Dm-ben, sem a Rossmann-ban nem találtam, bár rákérdezni az eladóktól nem mertem, mert kissé kínosnak éreztem. Müller nincs a környékünkön, így arról nem tudok mit mondani.
A gyógyszertárban kaptam, de ott is vissza kellett mennem érte, mert persze pont akkor nem volt...
2/3 anonim válasza:
Én dmben szoktam venni. Softelle márkát.
3/3 A kérdező kommentje:
Vettem a DM-ben Softelle-t, 1000 Ft volt 5 db, de még nem tudtam kipróbálni. Utolsó, neked bevált?
2016. nov. 14. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!