Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs zavar?

Menstruációs zavar?

Figyelt kérdés

Legutolsó menstruációm október 20-án jött meg, 25-én elmúlt;

tegnap reggel arra ébredtem hogy véres a bugyim, elég sok folyt, viszont azóta szinte semmi... néha fájdogál a hasam, émelygek picit, és ilyen még sosem történt hogy ennyivel hamarabb jött meg, mi okozhatja?

2016. nov. 6. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
ilyen rövid idő alatt nem lehet normális menszi. látogass meg egy nőgyógyászt.
2016. nov. 6. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Van tipped esetleg hogy mi lehet?
2016. nov. 6. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha fiatal vagy,simán lehet. Egyébként nekem egyszer volt olyan, hogy a mindig 28 napra pontos ciklusom ellenére egyszer két hét után jött meg, utána pedig szintén maradt a 28 napos ciklus. De halad éppen fenn állhat az ovulációs vérzés is, hiszen nagyjából félidőben vagy, ez pedig szintén normális.

20L

2016. nov. 6. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én várnék még egy kicsit. Lehet nem állt be rendesen vagy valami stressz ér és annak van ilyen hatása.

16 éves voltam, amikor kb 2 hónapon keresztül 2 hetente volt vérzésem rendesen, de utána rendeződött magától(és ez úgy, hogy akkor már 5 éve menstruáltam).

Nem kell parázni. Kis vasat/folsavat szedj, hogy ne legyél vérszegény.

2016. nov. 6. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok amúgy, már többször előfordult az utóbbi időben hogy késett 2-3 napot de ilyen hamar meg egyszer se jött, ezért vagyok megijedve...
2016. nov. 6. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél megijedve. Időnként a ciklus is változik.

Nem tudom észrevetted-e, de ha követed és rendesen fel van jegyezve, akkor észreveszed, hogy sose ugyan olyan.

Nekem legalábbis volt olyan időszak amikor 28 napos volt, volt olyan hogy másfél havonta jött meg, az utóbbi fél évben meg mindig 28-án jön meg.

Ugyanígy a ciklus hossz is változó. Az elején nekem 5 napos volt, de jó pár éve már inkább 6-7. Legutóbb meg 3 napig se tartott, de ennek a kivizsgálásával még várok egy vérzést, hogy akkor milyen lesz.

2016. nov. 6. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat felfázástól is, hogy ilyen hamar jön meg. Doki sem tud vele mit kezdeni. Ha elmúlik rendesen, és a következő viszonylag időben jön, akkor nincs semmi baj.
2016. nov. 6. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Még mindig vérzik, és szerintem nem menstruáció, nem erősödött a vérzés és nem is gyengül, szombat óta ugyanolyan mennyiség folyik, a színe piros, egyáltalán nem olyan mint amikor megjön... felhivtam az orvost, azt mondta hogy várjunk egy hetet, hátha elmúlik, de én nagyon félek mi lehet ez..
2016. nov. 9. 11:13
 9/9 anonim válasza:
Mi volt az? Ugyanígy vagyok most..
2018. nov. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!