Hüvelygomba? Hol kaphattam el?
Néhány napja sokat kell pisilnem, illetve viszket a nemi szervem. Inkább csak a hüvelyemben, de előfordul hogy időnként kívül is. Tegnap elég másmilyen volt a folyásom, a nap végén pedig mikor zuhanyozni készültem, észrevettem hogy sárga volt, megszáradva. Valamint a nemi szervemen érzek púpokat, vagyis mintha meg lenne duzzadva egy kicsit.
Múlt héten hétvégén a barátommal lefeküdtünk, de védekeztünk. Strand kilőve, mert ugye nyáron voltam utoljára, uszodában sem voltam. Nyilvános mosdókba se szoktam járni, a suliban is inkább megvárom, hogy hazaérjek.
2. napja használok Betadine hüvelykúpot, de még mindig nagyon viszket. Nálatok mennyi idő után hatott a kúp?
Sajnos mi a kenetvizsgálatot nem tudjuk neked innen a monitoron keresztül levenni, hogy gomba-e a fent említett probléma, mivel lehet teljesen más is, ezért szíves elnézésedet kérjük.
Ha pedig nem lehet eltéríteni téged attól, hogy gomba, akkor pedig kár itt válaszolgatni nekünk hülyéknek, mivel az internet, ha rákeresel arra a szóra, hogy hüvelygomba, akkor csupán 73.800 találatot ad ki.
Itt ülsz a net előtt, és arra se vagy képes, hogy rákeress erre az egyetlen szóra. E helyett minket .aszogatsz, hogy mi ehhez túl hülyék vagyunk.
No de az őskorban is hiába találták fel a kőbaltát, aki nem tudta azt használni, az rövidesen elpusztult.
11-es: köszönöm, ha nem múlik el a Betadine-tól akkor kipróbálom a Canesten-t, bár most már nem viszketek annyira.
12-es: Épp ezért vettünk Betadinet, mert az kitisztít, bármi is legyen az, gomba, bakteriális fertőzés vagy bármi. Félreértettél, de nem baj.
Köszi a válaszokat!
"Felfázásnak nincs köze a hideghez"
LOL! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!