Mitől kaphattam el? És ez most hüvelygomba?
6 hónapig külön voltunk a párommal mert a munkája máshová kötötte és mikor visszajött 4. vagy az 5. szex után rendkívüli módon benedvesedtem, fehér folyásom sok volt és piros lett a nemi szervem és viszketni kezdett.
Nem tudjuk mi oka lehet, mert nem csaltuk meg egymást. Azt tudni kell míg a párom távol volt más jellegű ételeket ettem, sokkal egészségesebbet, és több folyadékot is ittam. Ez hüvelygomba lehet? Van vmi jó kezelési müd rá, mert nekem ez a gyógyszeres megoldás nem a kedvencem. A másik meg annyira nem is vészes, csak viszket egy kicsit és sok fehér darabos dolog marad a bugyimon?Volt vkinél hasonló?
Nem csak megcsalástól lehet ilyen, akár antibiotikum szedése után is, vagy nem mosakodtál meg szex után rögtön, ezer dologtól.
Én nem szeretek szenvedni, rögtön veszek canesten kombit. Általában csak rosszabb lesz egy idő után, szerintem menj dokihoz, lehet míg enyhébb elég lesz 3 kúp, de később több kelhet.
Szerintem elég sokba...
LEhetséges, hogy allergiás lettél erre a fajta óvszerre. Kezeltesd ki magad, majd próbáljatok más fajtát, nem ízesítettet, nem spermicid alapút, hanem original-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!