Hüvelygomba? Hol kaphattam el?
Néhány napja sokat kell pisilnem, illetve viszket a nemi szervem. Inkább csak a hüvelyemben, de előfordul hogy időnként kívül is. Tegnap elég másmilyen volt a folyásom, a nap végén pedig mikor zuhanyozni készültem, észrevettem hogy sárga volt, megszáradva. Valamint a nemi szervemen érzek púpokat, vagyis mintha meg lenne duzzadva egy kicsit.
Múlt héten hétvégén a barátommal lefeküdtünk, de védekeztünk. Strand kilőve, mert ugye nyáron voltam utoljára, uszodában sem voltam. Nyilvános mosdókba se szoktam járni, a suliban is inkább megvárom, hogy hazaérjek.
2. napja használok Betadine hüvelykúpot, de még mindig nagyon viszket. Nálatok mennyi idő után hatott a kúp?
Igen.
Azon gondolkoztam, hogy ha hidegre ültem elkaphattam? Anyum szerint felfázásból lett gomba.
Ambuláns nőgyógyászati ellátás van az sztk-ban is, csak sorba kell állni.
Vagy keresel egy magán nőgyógyászt.
Anyukádat nagyon nem értem, ha a lányom lennél, akkor is elvittelek volna dokihoz már, ha ellenkeznél.
Nem ellenkezek. Elmennék, de egy kis városban élünk ahol nincs millió-egy nőgyógyász, hogy válogassunk, kihez menjek.
Inkább csak megduzzadva van, egy nagyon picit. Nem fáj, de olvastam hogy ez a gomba egyik mellékhatása.
Ne kifogásokat keress, hanem egy minél gyorsabb lehetőséget arra, hogy nőgyógyászhoz kerülhess. Ha másként nem, akkor el kell utazni miatta, még ha egy napot ki is hagysz a suliból.
Szülészet sincs a környéketeken? Ahol van szülészet, ott szokott lenni nőgyógyászati rendelés is.
😂 Nem kifogásolok, de ha nem muszáj és itthon is meg tudom oldani a problémát akkor nem megyek nőgyógyászhoz.
Hihetetlen ez az oldal, 3 kérdést tettem fel, hogy ez valóban hüvelygomba, hol kaphattam el és mennyi idő alatt hatott nektek a kúp. De egyikre sem kaptam értelmes választ, valamelyikre értelmetlent sem. Attól, hogy kérek egy időpontot a nőgyógyászomnál és ad egyet december xy-ra, nem fog elmúlni a viszketés, és ugyan úgy küszködni fogok ezzel a problémával.
Tudomásom szerint 1 nőgyógyász van itt, akihez tartozik anyum is. Anya nyáron kért valamikor augusztusban időpontot és szeptember végére adott neki, és akkor is millióan voltak. Máshoz amúgy sem mennék.
Többi válasz jöhet, valaki olyan írjon már, aki nem a nőgyógyásszal jön, és nem okoskodni tud, hanem a kérdéseimet válaszolja meg. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!