Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy hívják azt a teát,...

Hogy hívják azt a teát, amivel állítólag el lehet tolni pár nappal a menstruációt?

Figyelt kérdés
Jelenlegi állás szerint pont az esküvőm napján vagy előtte nap fog megjönni.. (esküvő napja előtt kb 10 hónappal ezt mg nem lehetett pontosan belőni). Egy esküvős fórumon valaki írta,hogy létezik egy tea, amivel kitolható egy kicsit. Fogamzásgátlóval tudom h működne, de nem élek vele :)
2010. ápr. 27. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én teáról nem tudok, de igyál előtte egy héttel kezdve reggel citromos vizet, az érszűkítő hatású! Sok boldogságot egyébként neked! :)
2010. ápr. 27. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
szedjél tablettát...a citromlé városi legenda...amúgy a nőgyógyásztól kérdezd, hátha tud valami inekciót
2010. ápr. 27. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. lehet kipróbálom a citromos vizte, ártani biztos nem árt, maximum majd lesz egy kis extra c-vitamin a szervezetemben. "mesterséges" dolgokhoz nem akarok nyúlni, a családban a visszér és a trombózis hajlam is megvan, és ezért az ciklusért nem éri meg elkezdeni sem, pláne ha előtte teljes kivizsgálás, vérvétel stb. és rettegek az orvosoktól és a tűktől is :)
2010. ápr. 27. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a természet megoldja:) én az esküvőm hónapjában nem menstruáltam, az kimaradt, annyira izgultam....
2010. ápr. 27. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Norcolut tabletta eltolja, nőgyógyásszal kell feliratni.
2010. ápr. 28. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!