Menstruációt 3-4 nappal előrébbhozni. Hogyan? 16/L
Figyelt kérdés
Augusztus 6-án megyünk nyaralni, most egy héttel előbb jött meg, szóval belerondított az egészbe és pont hatodikán jönne megint.. ha valahogy rá tudnék segíteni, hogy másodikán megjöjjön, csak első nap lenne rossz a nyaraláson:SS Nem akarok egész végig szenvedni. A tampont nem bírom elviselni, elájultam majdnem amikor először próbáltam, és két óráig szédültem:SS nem értem miért, de nagyon félek tőle, ha rágondolok elkap az émelygés:S Kell hogy legyen valami megoldás:((2011. júl. 15. 17:46
1/3 anonim válasza:
3-4 nappal nemtudod.:/ Miért kéne?
Egyél nagyon nagyon sok citrusfélét.(grapefruit,citrom,narancs) de tényleg sokat,illetve fürödj már amikor esedékes lenne hogy most kéne megjönnie jooo meleg vizben. De nem egészséges amugy az eltolása.
2/3 A kérdező kommentje:
A Balatonra megyünk, ha már elmegyek, nem akarok folyton a parton ülni rövidnadrágban:SS
2011. júl. 15. 18:03
3/3 anonim válasza:
A citrusfélék tényleg előebbre hozzák? Mert akkor ez a válasz a problémámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!