Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eü. Küret utan mennyi ideig...

Eü. Küret utan mennyi ideig irt ki a doki kerdes nelkul?

Figyelt kérdés
Szerdan lesz ilyen mutetem es a fonok elvarna, hogy mar csutortokon nenjek.Masnap mar nem leszek a mutet utan kotyagos?
2016. okt. 31. 02:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Másnap már nem lesz hatása az altatásnak,de a bevatkozás miatt jó lenne azon a héten otthon maradnod.
2016. okt. 31. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Első műtétem él bódítottak, másnap mehettem volna dolgozni, de pénteken volt a műtét, így nem mentem. Egyébként bírtam volna, annak ellenére is, hogy már több mint két hónapja vereztem és a bódítószer mellékhatása miatt majdnem leállás a légzésem teljesen. Második alkalommal rendes altatásbancsinálták okulva az előzőből. Akkor csak másnap mehettem haza és nem dolgoztam még több mint két hétig, de nem a műtét miatt, hanem mert akkor már szörnyen éreztem magam, mert 3 hónapja menstruáltam. Egyébként akikkel ott beszélgettem, majdnem mindenki ment másnap dolgozni. De a kérte valaki, akkor javasolták a táppénzért. Tényleg nem nagy műtét, nekem fájdalmam sem volt utána.
2016. okt. 31. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!