Doki kérdés, ilyet lehet, szoktak csinálni?
2. babát várom.
van egy nagyon kedves orvos, megbízható, jó rendelővel, nem drága. Viszont a szüléseket tőlünk nagyon messze vezeti le :(
Azt lehet, hogy a terhesgondozásra hozzá járok, de ha beindul a szülés akkor a területileg hozzánk tartozó kórházba megyek szülni---bár akkor ugye ügyeletes dokival :(
Ti mit tennétek?
Férjem biztos naponta jönne a tesóval, hiába is kérném, hogy ne jöjjön. Nem szeretném, hogy annyit utazzanak (másfél óra) A területi kórház tőlünk 15 perc...
igen, ezen is gondolkodtam, csak senkit nem ismerek ott.
Hiába is kérdeznék körbe, ez a doki kérdés is olyan, hogy valakinek szuper, a másiknak meg unszimpatikus. :(
Ez a doki tényleg nagyon jó, tapasztalt, megbízható.
jaj,nem tudom...lassan menni kellene az első dokilátogatásra és ott kezdenék ahol a 8 hónapot végigviszem majd, menet közben nem szeretnék váltani :(
Igen, bocsánat, közben olvastam. Tényleg sok a másfél óra.
Nem is a látogatás miatt sok, inkább beérni, ha megindult a szülés, engem az aggasztana.
igen, mennyire igazad van, ebbe még bele sem gondoltam!
Az első babám is 70 perc alatt született meg az első fájástól számítva 15 hónapja :)
Nos én a következőképpen csináltam.
A dokimhoz ragaszkodtam (mert problémás eset vagyok :)), így mivel ő másik kórházba ment (kb 1 óra út tőlünk) akkor én is mentem utána. A terhesgondozást végigvitte, de már az elején tudtuk, hogy nem ő fog szüleszteni :), már nem is vállal. A helyi kórházban (az első születésekor jóban lettünk a szülésznővel) ismertem egy szülésznőt (vérvételt, nst-t ő csinálta), ultrahangra pedig egy olyan nőgyógyászhoz jártam, aki nőgyógyász és profi uh-os (az elsőnél is uh-ra hozzá jártunk, mert alapos volt), így alapból ő is ismert és kb a 26. hét környékén megkérdeztük, hogy elvállalna-e. Igent mondott, így a 30. hét környékén meglátogattuk, hogy lássa mi a helyzet, és utána már hozzá mentem pofavizitre :) Tehát kb 2 hónapot voltam nála. Simán bejött szabiról a szüléshez. Másik kórház nekem is a gyors szülés miatt nem volt oké, a másodikat is 1 óra alatt szültem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!