Elöször megyek nögyógyászhoz, és kiváncsi vagyok, hogy a doki a vaginán kivül a "popsimba" is benyul? Lehet hülye kérdés, de a sulinkba vetitettek dok. Filmet lányoknak, és abban vizsgálták. Szóval, szoktak popsiban is "ujjazni"? Vagy szülés után?
Nem hülyeség, engem is vizsgáltak többször végbélnyíláson keresztül. Előfordul, hogy az orvos úgy ítéli meg, onnan jobban ki tudja tapintani a méhet (pl.erősen hátrahaljó méhnél vagy szűzeknél, stb). Ilyenkor megkérdezi, aznap volt-e már székleted és ha igen, benyúl. Ne félj, nem fáj és nem kellemetlenebb mint a hüvelyi vizsgálat.
Próbáld meg úgy felfogni, hogy ott, a vizsgálóasztalon fekve úgyis minden intim részed kirakatban van, akkor meg teljesen mindegy, hova nyúl :)
Ha fiatal vagy és szűz, akkor valószínűleg a végbélen keresztül "néz" meg. Így tapintja ki a méhet és a hüvelyfalat.
Ha már nem vagy az, akkor a hüvelyednél fog vizsgálni. No para, pár pillanatnyi kellemetlenség, de ha jó az orvos, nem is érzed.
Manapság kevés nőgyógyász vizsgál már végbélen keresztül szűz lányokat. Engem pl. hüvelyen keresztül vizsgált meg, csak kisebb eszközöket használt.
Nőgyógyászfüggő, hogy melyik módszert választja.
mikor szűz voltam, engem is hüvelyen keresztül vizsgált, ez egyáltalán nem általánosítható, h aki szűz azt a végbélen keresztül vizsgálják. nagyon kevesen vizsgálnak már végbélen keresztül, kivéve hogyha ok van rá, hátrahajló méh pl, amit az egyik válaszoló mondott.
de a szüzeket mostanában már hüvelyen keresztül vizsgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!