Teljesen le kell vetkőzni bőrgyógyásznál ha anyajegyeket nézet meg az ember? Bugyi maradhat?
Mi miatt mész el hozzá?
Ha konkrét testrésszel pl hason,karon van valami kiütés,anyajegy,annak problémájával akkor csak arra összpontosít.
Sajnos sokszor hallottam akik nem gond miatt mentek oda,hanem odautalták őket szűrésként,hogy ha nem szólt az orvosnak hogy nem veti le az alsó,mindent levetettek velük vagy lehúzatják a bugyit is.
Erőszakkal senki nem fogja követni a bugyit rólad,így ha le akarják húzatni mond meg hogy nem szeretnéd levetni és kész.Én biztos nem vetném le.
Ha meg nincs ott anyajegyed nem kell levetni a bugyit,megmondod nincs anyajegyed,de ha van is anyajegy kicsit lejjebb húzod a bugyidba,te döntöd el hogyan vizsgáljon meg az orvos(pl a ruha teljes levételét által vagy egyes ruhanemű picit lejjebb húzásával),csak merj szólni
Mikor mész?
Majd írd meg mi volt,kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!