Ovulációkor mennyire szoktatok vérezni?
Figyelt kérdés
Kiszámolás alapján elvileg szombaton volt ovulációm. Akkor nem éreztem semmilyen tünetet, viszont most elkezdtem vérezni.
Máskor mindig csak kis mennyiségű, barnás folyásom szokott lenni. Most egy kicsit megijedtem, mert habár ez nem az első alkalom, hogy erősebb ilyenkor a folyásom, de azért ennyire nem.
20 éves vagyok, nem szedek semmit, nem élek szexuális életet.
Ja, és ami aggaszt, hogy még soha sem voltam nőgyógyásznál. Az édesanyám nem él, a családban senki olyan nő nincs akivel bizalmasan elbeszélgethetnék, aki tudna nekem egy jó nőgyógyászt ajánlani. A barátnőimmel ilyesmiről nem szoktunk beszélgetni, így ők is kiestek...Ezért sem akarok elmenni orvoshoz...
2010. ápr. 26. 19:18
11/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy péntekre elmúlt....
2010. máj. 2. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!