Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a szűz hártya "átszakad"...

Ha a szűz hártya "átszakad" azonnal elkezd vérezni vagy csak rá pár napra vérzik? Értitek mire gondolok.

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha vérzik, az csak pár csepp. Azonnal. Ott csak hajszál erek vannak.
2011. jún. 4. 14:01
 2/6 anonim válasza:
Nem is vérzik mindenkinek, pl. nekem nem vérzett. De ha neked fog, akkor természetesen akkor fog vérezni, nem pedig napokkal utána.
2011. jún. 4. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a szűzhártya elszakad, az egyértelműen egy sérülés, ami nem napokkal később kezd vérezni... olyan, mintha megvágnád magad valahol. Azonnal vérzik, de nem mindenkinek egyforma mértékben, sőt valakinek egyáltalán nem.
2011. jún. 4. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen vérzik, de ha vérzik akkor azonnal. Ez ugyanolyan seb mint amikor megvágod az ujjad. Az se napokkal később kezd el vérezni.

Viszont az is változó, kinek meddig vérzik. Előfordulhat, hogy pár napig eltart. De itt csak nagyon kevés vérről beszélünk. Pár csepp az egész.

2011. jún. 4. 14:05
 5/6 sine.lacrimna ***** válasza:
nekem vérzett,de csak egy nap.
2011. jún. 4. 14:12
 6/6 anonim válasza:
Nekem semmi sem volt.
2011. jún. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!