Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ovulációkor mennyire szoktatok...

Ovulációkor mennyire szoktatok vérezni?

Figyelt kérdés

Kiszámolás alapján elvileg szombaton volt ovulációm. Akkor nem éreztem semmilyen tünetet, viszont most elkezdtem vérezni.

Máskor mindig csak kis mennyiségű, barnás folyásom szokott lenni. Most egy kicsit megijedtem, mert habár ez nem az első alkalom, hogy erősebb ilyenkor a folyásom, de azért ennyire nem.

20 éves vagyok, nem szedek semmit, nem élek szexuális életet.

Ja, és ami aggaszt, hogy még soha sem voltam nőgyógyásznál. Az édesanyám nem él, a családban senki olyan nő nincs akivel bizalmasan elbeszélgethetnék, aki tudna nekem egy jó nőgyógyászt ajánlani. A barátnőimmel ilyesmiről nem szoktunk beszélgetni, így ők is kiestek...Ezért sem akarok elmenni orvoshoz...

2010. ápr. 26. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A középidős vérzés nem normális dolog. Pár csepp vér talán, de ennél több már nem. Én ezzel nőgyógyászhoz fordultam 16 évesen.
2010. ápr. 26. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
És mi volt a gond? Mit mondott az orvos?
2010. ápr. 26. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha én arra még emlékeznék... Már kétszer annyi idős vagyok. Norcolutot írt fel, azt szedni kellett vagy két hétig, aztán elmúlt a közti vérzés. Hogy mi volt az oka? Túl szégyenlős voltam megkérdezni. Meg 16 évesen még gőzöm se volt a hormonokról meg a saját ciklusomról. Épp úgy, mint ahogy a mai 16 éveseknek sincs. :-(
2010. ápr. 26. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Ovulációkor én nem szoktam vérezni. Nem lehet, hogy előbb jött meg a menzeszed? Szerintem a barnás folyás se normális. Ovulációkor tudtommal fehér folyás van.
2010. ápr. 26. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ovulációs vérzés ritka, nagyon keveseknek van, és csak pár csepp, rózsaszín vagy piros. De nem sok és barna. 20 évesen kellene már menned nőgyógyászhoz, ezt a nemi élettől függetlenül meg kell csinálnod.
2010. ápr. 26. 23:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mi lehet ez...

A kérdést hétfőn tettem fel, akkor volt vérzésem. Kedden nem jött semmi, szerdán (ma) pedig megint vérzek. Máskor a pecsételő vérzés kb 1 napig tart, és kisebb mennyiségű, de ez ami most van, ahhoz képest több, és hosszabb ideje is tart. Viszont ahhoz, hogy a menzeszem legyen, ahhoz meg kevés, és túl hamar (2 hét) jönne meg...

Tudtok nekem ajánlani a 18. kerület környékén (illetve olyan helyen ami könnyen megközelíthető) egy rendes, NŐI nőgyógyászt?

2010. ápr. 28. 22:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy már lassan 3 hete nem aludtam ki magam és elég ideges is vagyok + az evésem sem olyan mint szokott...Ez is befolyásolhatja a ciklust?
2010. ápr. 28. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! Mindenképpen orvoshoz kell menned, kapsz gyógyszert, ami néhány nap alatt elmúlasztja a vérzésedet. Ne aggódj, ilyen elég sok nővel megtörténik, ártalmatlan, de kezelni kell.

Messze lakom tőled (bár Bp. mellett, de a budai oldalon), de azt javaslom, hívd fel az sztk-t és nyugodtan érdeklődd meg, kik rendelnek és mikor, kell-e időpontot kérned. Hidd el, sokszor a férfi nőgyógyász sokkal megértőbb, mint egy nő. Nincs mit szégyelned, naponta 50 nőt lát kitárulkozva, neki csak egy páciens vagy, akin segítenie kell. Az sztk-ról pedig annyit, hogy ugyanazok az orvosok, akik asz sztk-ban rendelnek "ingyen", délután-este borsos összegekért tartanak magánrendeléseket. Biztos lehetsz benne, hogy az sztk-ban ugyanannyi a szaktudásuk, mint a magánrendelésükön :=). Nyugi, menj csak el dokihoz minél előbb!

2010. ápr. 29. 06:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszönöm a választ.

Hát, azt hiszem kénytelen leszek valamit kitalálni, mert tényleg idegesít, hogy vajon mi ez, már mindenféle rossz dolog eszembejutott, mert ma is ugyanúgy vérzek.

Egy kérdés, de lehet butaság: ha orvoshoz fogok menni, akkor várjam meg amíg el nem múlik a vérzés? Csak mert ugye azt szokták mondani, hogy menstruációkor nem szokás nődokihoz menni, így ezért gondolom, hogy kis mennyiségű vérzéskor sem...

2010. ápr. 29. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
De nálad ez egy tünet, amit lehet hogy látnia kéne a dokinak. Szerintem fel kéne hívnod a nőgyógyászatot és rákérdezni a dokinál, hogy így menj-e vagy sem?
2010. máj. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!