Szégyellem magam, mert szőrős a fenekem. A végbélnyílásnál is és végig nagyon idegesít. Ez természetes vagy csak nekem van ilyen bajom? Mit lehet ezzel csinálni? (16 éves lány vagyok)
Nekem bejön, ha egy nő természetes. Persze, tisztában vagyok vele, hogy kevés pasi gondolkodik így. Ami viszont tuti mindenkinek bejön, függetlenül attól, hogy miben tér el egy nő az átlagtól az az, hogy megbékél önmagával, elfogadja a saját másságait (erősségeit és gyengeségeit), és felvállalja önmagát. E megbékélésnek és önelfogadásnak az lesz a következménye (ha igazán és mélyen megbékélt), hogy jól fogja magát érezni a bőrében, s bizony ez a kisugárzásán meg fog látszani. Magyarán: inkább legyen egy szőrös fenekű, de természetes és kiegyensúlyozott barátnőm, mint egy gyönyörű, de beteglelkű, folyton elégedetlen, s ettől szenvedő modell. A lelki épség és kiegyensúlyozottság, s az ebből táplálkozó pozitív kisugárzás messze fontosabb, mint az, hogy éppen epilált-e feneked, vagy nem. . . .
Megjegyzem, nem csak a szám jár: pont ilyen természetes a párom. És sokkal jobban szeretem azért, hogy mer önmaga lenni, mint hogy a világ éppen ilyen vagy olyan divatjának hódol. (Mielőtt még bárki azt gondolná, hogy barlangban élek, és kőbunkóval szeletem a kenyeret, megjegyzem, e meggyőződésem kb. 3-4 éve van, mert elegem lett ebből a műmájer, álarcokat hordó világból, ahol már azt sem tudják az egyes emberek, hogy kik is valójában. Mondjuk nem is csoda, ha a saját testüktől el vannak idegenítve az agymosó média, meg valami hülye, éppen aktuális divat-trend által.)
A biológia az egy kőkemény dolog, nem nagyon lehet a törvényeit áthágni.
Másrészt, ennyi erővel ha valaki pufók, vagy, alacsony, vagy vörös (és még hosszasan lehetne sorolni a társadalom épp aktuális "negatív címkéit"), az kösse fel magát ?!?
A válaszomat hadd kölcsönözzem Forest Gump-tól: "Anyukám szerint az a hülye, aki mondja !"
Drága Hölgyeim ! . . . Tessék kicsit több kurázsival élni, és végre olyan pasit keresni (és megtartani), aki nem akar benneteket a saját ízlésének megfelelő barbi-babává szabni. (Az ilyen pasit pattintsátok le, de gyorsan, és ha van rá mód, akkor úgy, hogy kicsit törjön össze az az elszállt lelkivilága. Megérdemli az ilyen.)
Szép s vidám napot, Hölgyeim ! :-)
Lányok, ha zavar titeket, akkor epiláljátok. :D
Amúgy lányok nektek a fiúknál zavaró, ha van ott szőr? Én 20 éves vagyok és persze, hogy szőrős, de ott nem szoktam borotválni, szerintem fiú létemre ott nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!