Szégyellem magam, mert szőrős a fenekem. A végbélnyílásnál is és végig nagyon idegesít. Ez természetes vagy csak nekem van ilyen bajom? Mit lehet ezzel csinálni? (16 éves lány vagyok)
Figyelt kérdés
2008. okt. 3. 21:05
21/33 anonim válasza:
Sziasztok!
Annyira örülök hogy nem vagyok egyedül:D nekem is szőrős a fenekem...de nektek mennyire? nekem nagyon..szóval csak a fenekem...de fekete szőrős? mert nekem ilyen hát...barna...és tök csúnya...biztos hogy nem fáj a gyantázás?
22/33 anonim válasza:
Nem fáj nyugi én is csináltam mondjuk én magamnak! haha lehet a fele ott maradt :D:D:DD:na de mindegy mert jó az ugy majd a többit leviszi a borotva :D:D És én depis is vagyok voltam ahogy tetszik miatta és most már röhögök rajta mert már annyira leszarom :D:D:D:D
23/33 anonim válasza:
A borotvától nem viszket ha kezd visszanőni?...:D mert elég vicces lenne vakargatni a fenekem, mondjuk a suliban...
24/33 anonim válasza:
Egy nagyon fontos kérdés mi van akkor, amikor gyantázzák a szőrt (orvos) és oda fingok?(véletlen)akkor mit mondjak? :D
25/33 anonim válasza:
Ha gátlásos vagy,(mint én ami elég valószinű ilyen problémánál,tekintve hogy tele van a média tökéletes csajokkal),úgy gondolom, nemhogy pukizni nem fogsz gyantázás közben, de még egy zabszemet sem tudnának feldugni a popsikádba!Higgy nekem,tapasztalatból mondom! Egyébként örülök hogy valaki felvetette ezt az alaptémát, szerintem ez elég sokunkat érint! Fiúk,írjatok! Ez nektek nagyon undorító vagy csak mi hisszük ezt?
26/33 anonim válasza:
Kozvetlenul a vegbelnyilas mellett nincs szor
27/33 anonim válasza:
hát szerintem a gyanta nem a legjobb ötlet.tegnap kibrobáltam, és összeragadt nagyon.nem tudtam rendesen leszakítani.és nagyon fájt.ezután leborotváltam.és most nő vissza és nagyon szúr:S.tehát.. nemtudom.valakinek valami ötlet még?
28/33 anonim válasza:
már megbocsássatok, de a fél bagázs elbeszél egymás mellett. egyesek feltesznek olyan kérdéseket, amiket épp néhány post-tal előttük válaszoltak meg:) peace
29/33 anonim válasza:
EPILÁTOR! nemrég próbáltam ki, és elötte picit bekentem magam ott is testápolóval. és szinte megsem éreztem!! ez a leghasznosabb! a bortovától szúr, a gyantától meg összeragad, és fáj! már mindeet próbáltam! tapasztalatból tudom
30/33 anonim válasza:
Nekem is szőrős, ráadásul fekete! Nagyon szégyellem, hidd el! =(
Ha lesz kapcsolatom, szerintem epilálni fogom, mert a kozmetikusom előtt szégyellem nagyon!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!