Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szégyellem magam, mert szőrős...

Szégyellem magam, mert szőrős a fenekem. A végbélnyílásnál is és végig nagyon idegesít. Ez természetes vagy csak nekem van ilyen bajom? Mit lehet ezzel csinálni? (16 éves lány vagyok)

Figyelt kérdés
2008. okt. 3. 21:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%
Menj kozmetikushoz,tole nem kell szegyeld magad mert ezer szoros feneket latott mar,profin csinalja es nem olyan fajdalmas mint ha te csinalnad otthon.
2008. okt. 4. 14:24
 12/33 anonim ***** válasza:
47%
Én borotválom és nincs vele semmi bajom :P Mindenkinek szőrös... Borotvától nem erősödik a ször, csak annak érződhet mert egyenesen vágod a szőrt és ezáltal szúrhat. De engem nem szúr... Gyantával nekem tuti nem szedné ki, még a bikinivonalat se szedi ki mert erős a szőrőm...
2008. okt. 4. 23:25
 13/33 anonim válasza:
Áhhhh...még jó hogy erre rátaláltam én is 16 vagyok és én nekem is ez a problémám :S:S::'( segitség S.O.S nem gyantáztam még .....nagyon fáj ? és a kozmetikusnál milyen pózba kell lenni hogy ott ki tujda gyantázni ?:D:D Bocs a kérdésért...remélem az enyémre is válaszoltok mert már utálom magam:S:S kösy
2008. nov. 19. 17:15
 14/33 anonim ***** válasza:
A borotvalastol nem no tobb szor,viszont erosodik,mert levagva belole(mint a hajvagasnal ugye vagunk a vegekbol hogy gyorsabban nojjon)lelegzik a szala.Ezert jo a gyanta.En evek ota a kozmetikust valasztom.Hason fekve tortenik a dolog,egyik kezevel felkeni a gyantat,masik kezevel pedig fogja a fel popsit hogy ne ragadjon ossze a gyantatol,majd gyors mozdulattal lehuzza,ket masodperc az egesz es egy honapig nincs gondod.Nem mondom hogy nem faj de ki lehet birni.
2008. nov. 19. 19:18
 15/33 anonim válasza:
de én belül értettem hogy ott gyantázzák-e nem maga a fenéken hanem belül .....irjál vissza fontos lenne köszi
2009. jan. 16. 13:49
 16/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem magyaráztam világosan.Tehát belül,középen,ahol a végbélnyílás van.Jó,pont oda nem tesz gyantát,kikerüli.
2009. jan. 16. 14:49
 17/33 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon köszönöm :):):):) én is megyek :D
2009. jan. 17. 12:32
 18/33 anonim ***** válasza:
[link] ezt nézzétek meg remélem segitettem :)
2009. jan. 18. 14:31
 19/33 anonim ***** válasza:
De ha borotva mellett döntök az mindig ott van nem és nem kell érte fzetni meg nem kell belöle nagy ügyet csinálni.Amig borotva lessz a földön addig aggodnunk nem nagyon kell:)
2009. febr. 4. 13:16
 20/33 anonim ***** válasza:
Valaki csinálta már ott krémmel?
2009. febr. 5. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!