A hólyaghurut fertőző?
Elég durva, véres. Már voltam nőgyógyásznál, de azt nem kérdeztem, hogy ez fertőző-e.
Családtagokat közös wc használatnál érheti fertőzés? És a barátomat szexnél? (nincs óvszer, fogamzásgátlót szedek)
A háziorvos írt fel sumetrolimot.
A nőgyógyász kenet vizsgálata után szólt, hogy gyulladás van a szervezetemben. Csütörtökön megyek vissza gyógyszerért, valami hüvelykúpért (nevet nem mondott).
A neten meg találtam D-mannose-t. Azt mondják jó, mert nem teszi tönkre a bélflórát, viszont csak az e. coli baktériumot viszi ki, én pedig nem tudom mivel vagyok fertőzött.
De ez biztos nem fertőző? Még a barátomnak se? Csak azért, hogy ne fertőzzük egymást, meg alapvetően sem szeretném lefertőzni nyilván.
Nem szexelünk amíg meg nem gyógyulok, de amíg azt hittem, hogy meggyógyultam, addig volt szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!