A hüvelygomba, ha nem volt rendesen kikezelve, okozhat később csípő vizeléses panaszokat?
Szia! Köszi a választ. Persze, 3 urológusnál is voltam, de csak az egyik mondta azt, hogy lehet gomba, viszont ő hólyagtükrözést akart csinálni, addig nem akart rá felírni semmit. (De azt nem tudta hogy hüvelygombám is volt éppen, mert akkor még nem voltam nőgyógyásznál, nem tudtam a dologról.) A hólyagtükrözésbe nem mentem bele, így utána csak olyan urológusoknál voltam akik nem említették a gomba lehetőségét. (Akkor már minden vizeletminta negatív volt) Viszont a nőgyógyász tud minden panaszomról, lehet hogy ad még majd diflucant, jövőhéten megyek hozzá.
Te hogy szedted, 2 hónapig minden nap, vagy te is csak 1 szemet szedtél egy héten?
Diétát nem tartok, de már odafigyelek hogy a lehető legkevesebb cukrot fogyasszam. Barna nádcukrot lehet ilyenkor enni vagy az is tiltott? Igaz, abból is napi 2 kiskanalat eszem csak a kávéhoz adva.
Meg úgy tudom, a fogamzásgátló is hajlamosít a gombára, ezért ezt most abbahagytam.
Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!