Tegnap még hüvelygombának tűnt, de ma már nem vagyok benne biztos. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap még viszkettem, fájt, égett, és túrószerű váladék volt a hüvelyembeb és a szeméremajkaimon belül, ma viszont inkább fáj, és folyós, sárga váladékom van. Kicsit olyan, mintha be is lenne dagadva. Ez is hüvelygomba, vagy más?
Nem merek rá Canestent venni, de orvoshoz csak a jövőhéten jutok el, addig viszont kellene valami. Vagy próbáljam mégis ki a Canestent? Ötletek?
2016. máj. 26. 13:22
1/3 anonim válasza:
A Canesten nem fog rajta rontani, úgyhogy én vennék Canesten kombit (3 darabosat). Neekem ami hasonló volt az a trichomonas, arra nem jó a canesten, de nem is árt neki, viszont az nagyon fájt.
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt nem mondanám, hogy nagyon fáj, inkább csak pl. amikor sétálok, vagy lehajolok, és bevág a nadrágom, viszont ülésnél, fekvésnél nem fáj. Tegnap még akkor is kellemetlen érzés volt, fájt és viszketett.
2016. máj. 26. 13:32
3/3 anonim válasza:
Hát csak a nődoki tudja, hogy mi bajod van. Nekem nagyon ritkán gombám szokott lenni, amit kikezelek általában Canestennel, vagy kb. kétszer volt bakteriális vaginózisom, arra a Lactofeel nevű készítmény jó. Nézz utána annak is, hátha az van neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!