Biztos lehetek-e, hogy ez gomba?
Múlt hónapban kezdődött. Menstruáció utáni napokban nagyon kellemetlen szagú, igazából halra emlékeztető barnás folyásom volt, majd a szag elmaradt de a folyás fehér színű lett. Ez is pár nap alatt elmúlt de a közösülés fájdalmas volt utána. Ebben a hónapban ez megismétlődött. Sokat nézegettem a különböző folyásokat interneten, igazából volt régebben gombás fertőzésem és egyáltalán nem volt ilyen szaga, csak erős viszketés volt. A viszkető érzés most azonban nem is jelentkezett, így valamilyen bakteriális fertőzésre illettek a tünetek. Végre kaptam időpontot nőgyógyászhoz, volt laborvizsgálat is, amiben mindent rendben találtak. Az orvos megvizsgált és ránézésre megállapította, hogy ez gomba. Én azért rákérdeztem nála, hogy mindenféle képpen kizárhatjuk-e a bakteriális fertőzést, azt mondta igen, és felírt gombára való gyógyszereket.
Arra lennék kíváncsi, hogy másnál is volt-e gombás fertőzésnél ilyen bűzös folyás, mert nálam még soha nem fordult elő ennél a típusú betegségnél. Emellett, hogy a vérvételből ki lehet-e mutatni a bakteriális, vagy gombán kívüli más fertőzéseket? Nem csak kenettel lehet megállapítani?
Köszönöm a válaszokat.
Lehet kevert gomba is amúgy. A gomba nálam is más volt mint a bakteriális. A bakteriális volt halszagú. Kenetet vett? A labor vérvétel volt? Vetess le egyet másik dokinál is, valamint nézess cukrot, immunológiát. Lehet le vagy gyengülve vagy ilyesmi.
Ez inkább bakteriális fertőzés amúgy, a gomba viszket, túrós a folyás.
Használt a gombára való szer amit írt?
Nem vagyok benne biztos hogy vérvétel kimutatja, főleg ha kevés, de az is képes tünetet okozni!
Kenet lenne a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!