Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most mit jelent?

Lilu8989 kérdése:

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés

A mai napon voltam nodokinal kontrollon,10 mm esrol 39 mmesre nott a cisztam.(2011 ben mar volt ca125 vizsgalat az 214 lett) elrendelt megegy ca125 vizsgalatot,es korhazi beutalot adott amire azt irta h a petefeszek bizonytalan es ismeretlen viselkedu daganata. Most azert ezt irta ra h legyen indok a korhazi vizsgalatra? Teljesen bevagyok panikolva,holnap meek be.a 2011 es ca125 eredmenyt is rairta a beutalora. Segitsetek legyszi h valamennyire megnyugodjak. Milyen vizsgalatokat fognak elvegezni amugy? Elore is koszonom a valaszokat

L\27

2016. okt. 11. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A ciszta is egyfajta daganat, ugyanugy lehet jo-, vagy rosszindulatu. Azert azt irta ra, mert az. Csak mas szavakkal.
2016. okt. 11. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Es milyen vizsgalatokat fognak vegezni? Koszonom
2016. okt. 11. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Rá van írva a beutalóra, hogy milyen vizsgálatokat kér. De ezt lehet, hogy csak egy orvos/gyógyszeréz bírná elolvasni.:)

Viszont kellett kapjál a rendelőben kinyomtatott, lepecsételt papírt is arról, miket csinált veled ezalkalommal, mi a diagnózis, mire utalt be, és alá kellett írjad ennek egy példányát. Na meg persze el is kellett hangoznia annak, mire utalt be, vagy meg kell kérdezd. Még visszatelefonálhatsz, és az asszisztens felolvassa neked.

2016. okt. 11. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Ultrahang volt,huvelyvaladek minta. Es a regebbi ca125 eredmeny miatt kuldott korhazba.
2016. okt. 11. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Es mar nem tudok betelefonalni :( lehet mondta h miert kell korhazba,csak sokkot kaptqm es nem figyeltem
2016. okt. 11. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Az van rairva a beutalora h kerjuk paciensunk ellatasat
2016. okt. 11. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!