Mi lehet az oka annak ha már pár hónapja nem jött meg a havi bajom?
Figyelt kérdés
Hozzá teszem,soha senkivel nem feküdtem össze….Vagy lehet olyan vagyok mint az éticsiga és magamtól estem teherbe?tegnap 20:14
1/5 anonim válasza:
Alacsony, vagy magas testsúly, stressz, menopauza.
2/5 anonim válasza:
Nem havi baj az, hanem menstruáció. Hány éves vagy, korábban rendszeresen menstruáltál?
3/5 anonim válasza:
Több oka is lehet. Pl. fiú vagy. Esetleg klimaxos hölgy.
A "szeplőtelen fogantatás" egyszer ugyan előfordult, de a te esetedben nem valószínű. Az éticsigás önmegtermékenyülés szintén nem.
Esetleg orvoshoz is el kellene menni, ha már hónapok óta probléma.
4/5 anonim válasza:
Több oka is lehet annak, ha nem menstruálsz, nem csak a terhesség. Javasolnám az orvosod felkeresését, mert ha valami gond van, akkor az derüljön ki minél hamarabb, hogy időben elkezdhessék a kezelést.
5/5 anonim válasza:
Orvoshoz menj el mindenképp!
A menstruáció elmaradása 50+ után esélyes.
Stressz esetén max tolódik pár héttel, szóval ez az ok szerintem kizárt. Egyéb betegségre szedett gyógyszerek is okozhatnak ingadozást, de ott sem marad ki több hónapra.
Max tolódik pár hetet és utána visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!