Mirena gyógyspirált kaptam két hónapja. Kezelt vérnyomásbeteg vagyok. Kb. egy hónapja megemelkedett 150-160/95-105 között ingadozik a vérnyomásom.Tapasztalt már ilyet valaki? Az orvos egyelőre nem tudja eldönteni, más szervi bajom nincs.
Folyamatosan visszatérő gombám volt. Igaz, hogy enyhébb, de 2-3 hét volt a menstruációm. Ezért majdhogynem folyamatosan véreztem, ahogy összeértek ciklusok. Fájt a mellem minden ciklus 2. felében, pedig ez sose jellemző rám. Cisztám volt több alkalommal, pedig ez se volt korábban soha. Leszedettem 9 hónap után, mert feladtam, hogy ez rendeződik. Utána még az első ciklus szörnyű volt. 2 nappal a leszedés után elöntött a vér,(20 napra a megelőző ciklustól) de olyan erősséggel, mint más pl. mióma mellett tapasztal. Kiderült, hogy megint ciszta van. Azt kikezelték és azóta minden rendben.
Biztos van akinek beválik, de ha ilyeneket tapasztalsz, akkor lehet, hogy te is azok közé tartozol, akiknek valami miatt nem tolerálja a szervezete.
Most egyébként elgondolkodtattál a magas vérnyomással kapcsolatban, de tényleg nem tudom hirtelen, vajon lehet-e összefüggés. Neked mit kezelnének spirállal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!