A nőgyogyaszom egy sűrűbb bennekű cisztat talalt a bal petefeszkemnel. Endometriozisra gyanakszik. Nem tudom van e köztetek olyan akinek a He4 szintje is egy picit megemelkedett a betegseg kapcsan? Rettenetesen felek.
Szia! Nekem is sűrű bennékű képlettel kezdődött, ennek 4 éve, azóta 2X műtöttek, ugyanúgy bal petefészek cisztával, mindkét esetben. Igaz nekem a Ca125 szintet vizsgálták.
Mindenképp szükséges a kezelés, ne félj nem lesz baj ! Kitartást!
Szia! Ne aggódj, sajnos nagyon sok nőnél jelentkezik az endometriózis, mint probléma!
Nekem a köldökömnél volt egy lencse nagyságú endometrium, ki is vették, januárban lesz két éve. A gond az hogy ezek 1-1,5-2 év elteltével visszanőnek. :(
Évekig jártam egy idős doktornénihez, akinek sokszor panaszkodtam a menses környéki, köldöknél jelentkező keményedésre és fájdalomra,de mintha meg sem hallotta volna. Váltottam, most dr. Hazay Mátéhoz járok, ő a János kórházban dolgozik, egyből tudta mi a baj és hetekkel később már ki is vették egy kisműtéttel. Egyáltalán nem fájt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!