Tabletta; menstruáció?
nyilván örülne neki az orvosa, ha vasárnap reggel megkérdezné tőle ;) - a tabletta pont a ciklus beállítására való többek közt...nyilván nem azért írta fel neki a doki, mert nem neki való :D ....vagy akkor ne bízzon az orvosában, csak a te orvosodban? saját magadnak mondasz ellent...
Azért a kedves kérdezőt megkérném, írja majd le, mit mondott a dokija neki, ha megkérdezi majd...erős a gyanúm, hogy azt, amit én írtam az első válaszban :)
jézusom, hagyjátok már abba:D odébb leírtam a választ csak sztem felsem tűnt nektek. de remélem hisztek nekem nekem csak turizmus diplomám van:D
szóval a 3-5. napos kezdést a pecsételő vérzés ellen szokták ajánlani az orvosok!!!
Vitatkozz csak magaddal, majd néha bejövök, elolvasom és vigyorgok rajta:)
Nem vasárnap reggeli probléma, felhívhatta volna pénteken vagy felhívhatja holnap is, de itt tényleg sokkal megbízhatóbb tanácsot kérni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!