Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tabletta; menstruáció?

Tabletta; menstruáció?

Figyelt kérdés
Életem első levél tablettájának 8. drazséját fogom ma bevenni. A havim első napjától kezdve akartam szedni, viszont amikor megjött, csak pár csepp volt(pedig már az első napon is viszonylag erős szokott lenni), de azért bevettem az első szemet. Aztán a következő napokban nem volt abszolút semmi. Tegnap viszont normálisan megjött a mensim, úgy ahogyan szokott, pedig tegnap ugye már a hetedik drazsénál tartottam. Most mi lesz? Így nem véd? Mikor fog megjönni a következő havim?
2010. ápr. 25. 09:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

ne foglalkozz vele, szedd tovább és amíg az első levél nem fogy el, addig védekezzetek gumival is...megjönni az első levél vége után 4-5 nappal fog kb, de a 7 napos szünetet tartsd be és kezd a következő levelet, akkor is, ha még nem múlik el addigra....akkor se ijedj meg, ha nem jön meg, vagy kevés lesz a mennyisége, de a 3. levél végére kb be kellene álljon rendesen

ha úgy érzed bármi szokatlan tünet van, vagy gond, azonnal hagyd abba és irány a doki

2010. ápr. 25. 09:39
 2/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! szeretném ha minél több ember leírná a véleményét, kicsit ideges vagyok...
2010. ápr. 25. 09:41
 3/26 anonim ***** válasza:
Nekem úgy mondta a dokim, hogy a mensi 5.napján kell elkezdeni és a 14.szemtől véd. (Ha kevesebb a mensid, mint 5 nap, akkor értelemszerűen a mensid első napjától számított 5.nap)
2010. ápr. 25. 09:55
 4/26 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól leirta, nem nagyon lehet hozzáfűzni többet. Nyugodj meg.
2010. ápr. 25. 09:56
 5/26 anonim ***** válasza:

"Nekem úgy mondta a dokim, hogy a mensi 5.napján kell elkezdeni és a 14.szemtől véd. (Ha kevesebb a mensid, mint 5 nap, akkor értelemszerűen a mensid első napjától számított 5.nap)"

nem minden tabletta egyforma ;) nyilván a kérdező által szedettet az első nap kellett beszedni...

2010. ápr. 25. 10:02
 6/26 anonim ***** válasza:

Nem, nekem azt mondta, hogy mindegyiknél így van. De miért nem az orvosától kérdez meg az ember ilyeneket, miért itt? Mindenki mást tanácsol, közben csak egy emberre kellene hallgatni, akiben elvileg megbízol. érdekes, soha nem tettem fel itt ilyen kérdést, mert van annyi felelősségérzetem magam iránt, hogy nem úgy kapkodom a gyógyszert, ahogy itt tanácsolják, hanem rákérdezek a dokimtól vagy ha valami nagyon nem oké, akkor írok neki, felhívom és megadja a SZAKSZERŰ választ.

Milyen gyógyszert szedsz, hány éves vagy?

2010. ápr. 25. 10:04
 7/26 anonim ***** válasza:

akkor valamit félreértettél:

én ezt szedtem először és a menzi első napján kellett kezdeni: olvasd el: [link]

most ezt szedem: [link]

mindkettőt a menzi első napján kell kezdeni ha először szedi valaki és nem gyógyszerről váltja

nem mellesleg nem minden tablettának azonos a hatóanyaga ;)

2010. ápr. 25. 10:13
 8/26 anonim ***** válasza:
Az én tájékoztatómon is ez volt, hogy 1.naptól, de a doki szerint megbízhatóbb, ha az 5. napon kezdem. Nem kell elfogadni, de én inkább benne bízom, mint itteni félinfókban. Kérdezze meg mindenki a saját orvosát és nincs félreértés.
2010. ápr. 25. 10:24
 9/26 anonim ***** válasza:
bízz a dokidban, nem is érdekes, mit írnak a betegtájékoztatóra, mert a dokid nyilván részt vett a gyógyszerészeti kutatásokban és nagy méretű, reprezentatív, kontrollcsoportos tesztekben is :D
2010. ápr. 25. 10:30
 10/26 A kérdező kommentje:

10:04

meg fogom kérdezni a dokimat, csak ez így vasárnap valahogy nem olyan egyszerű... és nem tudom mi olyan érdekes neked abban hogy felteszek itt egy kérdést, mert ideges vagyok, úgy tudom erre van kitalálva az oldal.

Tri-regolt szedek, és 18 éves vagyok

2010. ápr. 25. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!