Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tabletta; menstruáció?

Tabletta; menstruáció?

Figyelt kérdés
Életem első levél tablettájának 8. drazséját fogom ma bevenni. A havim első napjától kezdve akartam szedni, viszont amikor megjött, csak pár csepp volt(pedig már az első napon is viszonylag erős szokott lenni), de azért bevettem az első szemet. Aztán a következő napokban nem volt abszolút semmi. Tegnap viszont normálisan megjött a mensim, úgy ahogyan szokott, pedig tegnap ugye már a hetedik drazsénál tartottam. Most mi lesz? Így nem véd? Mikor fog megjönni a következő havim?
2010. ápr. 25. 09:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

nem mellesleg az én dokim azt mondta, menzi első napján, ahogy a tájékoztatóban van....

amúgy hány éves vagy?

én 32 és van egy biológia diplomám ;)

2010. ápr. 25. 10:31
 12/26 A kérdező kommentje:
a többieknek pedig köszönöm a választ!
2010. ápr. 25. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
Oké, akkor játszunk úgy mint az óvodások? 32 éves vagyok, 3 diplomával. Most boldog vagy? Nem mondtam, hogy az én orovsom tudja a tutit, de megmentett olyan betegségnél, ahol 3 másik orvos előtte feladta, ha nem haragszol, akkor benne jobban bízom, minthogy neked biológus végzettséged van és ezért osztod az észt. Nem kell egyforma dolgokban bíznunk, mindenki a saját életéért felelős.
2010. ápr. 25. 10:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Kezdek rájönni, kár itt válaszolni bármire is, a kérdező megsértődik, aztán jön valami észosztó szájhős és kioktat mindenkit, holott én csak azt írtam, hogy NEKEM a doki mit mondott. Nem tudom hol írtam azt, hogy mindenkinek ezt kell csinálni. nem itt kell kérdezni, hanem az orvosnál, pláne ha először kezded szedni.
2010. ápr. 25. 10:36
 15/26 anonim ***** válasza:

nézd, a bízz a dokiban, de könyörgöm, van egy betegtájékoztató, le van írva hogy kell szedni, ha úgy szedi, ugyan mi baja lehetne? mi gondja lehet abból, ha azt írom neki, hogy védekezzen az első levél mellett gumival és hagyja abba azonnal, ha baj van és menjen dokihoz? komolyan érdekel ezekre a kérdésekre a válaszod...

mellesleg biológia tanár végzettségem van, kéne tanítsam a témát ;) meg másik két diplomám, ha óvodást akarsz játszani

2010. ápr. 25. 10:41
 16/26 anonim ***** válasza:
valami nemstimmel. ha a menzeszed első napján vetted be az első szemet, tegnap vetted be a 7.-et és megjött a mnzeszed ahogy szokott? akkor te 7 naponta menstruálsz?
2010. ápr. 25. 10:54
 17/26 anonim ***** válasza:
amúgy énis triregolt szedek, és lehet szedni az első naptól, valamint a 3.-5. naptól is. ezt akkor szokták a doktorok javasolni, amikor csökkenteni akarják a közti vérzés lehetőségét. pont mint ami neked van most. énis a 3. napon szedtem be a triregolt, és egy csepp közti vérzésem nem volt.
2010. ápr. 25. 10:57
 18/26 anonim ***** válasza:

"kéne tanítsam"

Bocs, nekem meg magyartanár az egyik végzettségem, ezért rögtön ez tűnt fel... Oké, neked van igazad mindig, mindenhol és mindenben, írj amit akarsz, fontosabb dolgom is van, minthogy a kérdéseidre válaszolgassak, egy biológiatanárral minek vitatkozni, úgyis jobban tudod a nőgyógyászatot és a gyógyszerészetet is, mint az orvosok:))

2010. ápr. 25. 11:37
 19/26 anonim ***** válasza:

sehol nem írtam, hogy jobban tudom, te akarsz ilyet belemagyarázni... az, hogy a te dokid azt mondta, hogy szedd az 5. naptól a te tablettádat, nem jelenti azt, hogy minden tablettát csak az ötödik naptól lehet szedni ....amúgy mit csináljon szerinted? hagyja abba a tablettát és kezdje újra pár nap múlva, vagy mégis mit? ...a betegtájékoztató szerinti szedésbe akarsz belekötni? tedd, de fogadd el más véleményét is.... fiatal lány, nem állt még be a ciklusa, tabletta beállítja neki, pár hónap és nem lesz vele problémája...ha mégis, majd konzultál az orvosával és keresnek másikat

ja és a shift működik, csak nem használom, tudom, hogy kellene :D

2010. ápr. 25. 11:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Mit csináljon? Kérdezze meg az orvosát! Ezt írtam elsőre is. Ha meg nem állt be a ciklusa, ne szedjen gyógyszert, a fogamzásgátló nem arra való. De mindegy nekem, mindenki úgy teszi magát tönkre ahogy akarja.
2010. ápr. 25. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!