Most voltam nőgyógyásznál először, de nem mertem neki elmondani, hogy nagyon kellemetlen szagú a puncim. Mit tegyek?
19 éves vagyok. Nem vagyok már szűz, szedek fogamzásgátlót, alapvetően sem voltam/vagyok tökéletes punciillatú lány, de ma már valami borzalmas szaga volt. És ez változó.
Pár napja voltam a nőgyógyásznál, de annyira szégyelltem így is magam(első vizsgálat), nem bírtam volna még a büdös puncimról beszélni. :( igazából rákszűrés is volt, meg gondolom vett kenetet. Elvileg akkor hívnak, ha gond van a rákszűréssel kapcsolatban. De a kenettel mi lesz? Abból kiderülne, hogy gond van-e, és hogy mi az, nem?
Köszönöm, ezt fogom tenni mihelyst meg lesznek az eredmények, anya mondta, hogy ha vesznek le kenetet akkor nyilván meg is vizsgálják, szóval hülye vagyok. :D aztán pedig felhívom őket.
Addig pedig kiprobálom ezt a hüvelykúpot.
Köszönöm nektek! :)
Tökéletes punci-illatú lány!
Nem helyes lebüdösezni a vígcsid.
Hallatlanul kellemetlen szaga volt.
Illedelmességet (8-asnak) és a poént (9-esnek) hol hagytátok el?
Agyatlan aki mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!