Nemrég feküdtem le először a barátommal. Az első 1-2 aktust követő pár napra észrevettem, h pisilés után fáj, ég a nemi szervem kívül, és enyhén piros is! Mitől van ez?
16 év felett is mehetsz egyedül, de ha szeretnél, akkor menj el anyukáddal.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
orvos által felírt fogamzásgátlót szedsz, és fertőzés miatt nem mész el nőgyogyóhoz?
úgy élsz nemi életet, hogy nem gondolod át a védekezést és a lehetséges negatív következményeket?
nem vagy te még éretlen ehhez az egészhez?!
Nem feltétlen a barátodtól szedted össze. Lehetséges, hogy suli mosdóban, kézzel is elkapható ha nem mosol kezet wc-zés előtt, lehetséges, hogy picit legyengült az immunrendszered és ezért felborult a hüvely ph-d és elszaporodtak benne az amúgy is jelenlevő baktériumok vagy gombák stb. Akármi lehetséges.
De ne felejtsd el majd a párodat is kezelni, akár tünetmentes. A fiúknál az esetek 90%-ban semmilyen tünet nem jelentkezik és így könnyen visszafertőzik a barátnőjüket.
Köszönöm az utolsó válaszadónak:) sokat segített
Amúgy volt más betegségem is a közelmúltban és tényleg legyengünlt az immun-rendszerem, Am a barátomtól is elkaphattam, akkor is ha nem feküdt le más lányokkal gumi nélkül??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!