Hogyan javulhat az emésztésem?
Figyelt kérdés
Nincs igazán rendbe az emésztésem. Alig van székletem egy héten(max. 1-2-szer).Ez normális? Nem tudom mit csínáljak. Salaktalanító tea és a szilvalekvár hatásos lenne?
13/L
2010. ápr. 24. 20:44
2/8 A kérdező kommentje:
már bocsi, de ennek mi értelme? a kérdésre kérek válaszokat!
2010. ápr. 24. 20:58
3/8 anonim válasza:
A heti 1-2 elég kevés. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Nekem az is segít, ha este megeszek 1-2 almát.Sok folyadék is kell.
4/8 anonim válasza:
A futás nem hülye ötlet, a mozgás nagyon sokat segít. Emelett pedig menj el egy dietetikushoz, ő fog tudni neked pontos tanácsot adni. Az ilyen csodateákat el lehet felejteni.
5/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű és hatásos módszer, ha éhgyomorra eszel egy joghurtot üresen. Ez használni fog. Ha még ezen felül szükséges, naponta egyél őrölt lenmagból 3x2 evőkanállal. A folyadékbevitelről se feledkezz meg. A szilvalekvár is hatásos, és az aszalt sziva is.
6/8 anonim válasza:
Bifitus essentis, vagy pedig bifitus actireguláris.Állítólag mint kettő jó rá, boltban nem lehet kapni, yoghurtokban van benne.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. okt. 23. 17:47
8/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám.
Hiába ettem rengeteg gyümölcsöt, nem volt elég. A gyümölcs mellé rengeteget iszok, heti legalább 2x mozgok, jó pörgős dvd-re, és minden reggel megiszok egy pohár zöld teát.
Nagyon odafigyelek, hogy mennyit eszek.
A mályvatea kapszulából csináltam még meg 2 kúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!