Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a mellekhtasai az Escapell...

Orsi10Q kérdése:

Mik a mellekhtasai az Escapelle esemeny utani tabletanak, es meddig tart?

Figyelt kérdés
Sziastok! Szoval egy honapja vettem be az Escapelle esemeny utani tabletatt. Rogton utanna nem volt verzes, csak faradsa, alhasi gorcsok. Ra 3 hetre volt verzes de mar akkor kellett lenni a havimnak. Most ra 2 hetre volt barnas pecseteles, ra 4 napra peddig rendesen menstrualok. Ez meg mindig a tabletta miatt lenne? Meddig fog tartani, mikor forduljak orvoshoz?

2016. okt. 2. 12:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!😊 Ma voltam vissza,es írt fel fogamzásgátlót hogy rendeződjön a menstruációm!!!De én félek szedni!!!Mert utánna olvastam ennek a Sunya tablettának azt írta fel!Elég ilyesztő!Eddig nem volt gond a menstruációmmal,csak miotan bevettem az Escapelleaat azóta!!Ha most elkezdem ezt is szedni akkor megent egy nagy hormon adagot kapook!De már szednem kellet volna 25 de én még féltem mert 27 én megjött!ma mikor vissza mentem azt mondta szedfjem muszaly hogy rendeződjön!Nem tudom mit csináljak???Mert már holnaptól dolgozom így ha lesz valami mellek hatás akkor mi lesz Vele!!😞
2016. okt. 31. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!