Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Escapelle utáni mellékhatások?...

Escapelle utáni mellékhatások? Vagy mire véljem?

Figyelt kérdés

tudom ez az 128milliomodik iylen kérdés. de kérlek segítsetek.

1 hónapja sürgősségi fogamzásgátlót kelllett bevennem, a dokinéni escapelle-t írt fel. (1x1) 12 órán belül be is vettem. aznap este meg másnap mintha agyonvertek volna. görcsölgettem, bamba voltam, de semmi több. a menstruációm nem késett, a szokott időben megjött 2 hét múlva a hónap végén. tartott 5 napig, mint mindig is, talán annyi hogy kevésbé görcsöltem és mintha sötétebb lett volna picivel.

de most, 1 héttel a mensim után megint görcsölök (néha rámjön mintha meg akarna jönni a havim) + reggel azt hittem meg is jött, de csak fehér valami volt, és ennyi volt, nem folyamatosan folyt, csak ilyen hirtelen. (lehet hogy felfáztam??) tegnapelőtt meg is fáztam, ugyhogy most náthás is vagyok (lehet hogy ez nem számít)

2016. ápr. 9. 13:19
 1/2 Orsi10Q válasza:
Szia!!Nekem is úgyan ez volt a baj mint ahogy ide leįrtad!!Egy héttel mensim után megent megjött kezdődött csak pecsetelessel majd utánna erősebb lett ez tartott 2 hétig!!Ez az Escapellea egy nagy hormonbomba!!Már bánom hogy bevettem Soha Többet!!Míg helyre àllnak a hormonok ahoz nagyon sok idő kell én már 2 hónapja hogy bevettem de még most sem vagyok rendben,ma volt dokihoz mert megént pecsetelek egy hete hogy elmulott a hrileten nem vart mensim!Ha nem leszel jobban menj inkább dokihoz ,ne várj addig míg én!!Már įrzam privátbankár is!!😮Mert nem sikerült ide írnom!😃
2016. okt. 21. 14:35
 2/2 Orsi10Q válasza:
Privátban is Bocsànat elírzam!!😆
2016. okt. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!