Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a mellekhtasai az Escapell...

Orsi10Q kérdése:

Mik a mellekhtasai az Escapelle esemeny utani tabletanak, es meddig tart?

Figyelt kérdés
Sziastok! Szoval egy honapja vettem be az Escapelle esemeny utani tabletatt. Rogton utanna nem volt verzes, csak faradsa, alhasi gorcsok. Ra 3 hetre volt verzes de mar akkor kellett lenni a havimnak. Most ra 2 hetre volt barnas pecseteles, ra 4 napra peddig rendesen menstrualok. Ez meg mindig a tabletta miatt lenne? Meddig fog tartani, mikor forduljak orvoshoz?

2016. okt. 2. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a tabletta miatt lehet. Az esemény utáni tabletták egy adagjában annyi hormon van,mint a szokásos fogazmzásgátlók több havi adagjában. Ez annyira be tudaj zavarni a hormonháztartásodat,hogy hetekbe,hónapokba is telhet mire rendesen visszaáll.
2016. okt. 2. 13:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen, a választ!☺☺☺Remélem mihamarabb elmúlik!!Ha nem akkor felkerestem a dokimat!
2016. okt. 2. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
És ha élsz nemi életet,még ha nem is minden nap,akkor is meg kell gondolni egy modern,alacsony hormontartalmú, mindennapos fogamzásgátló szedését,mert az esemény utáni tabletták igaz hormonbombák. De ezt majd beszéld meg az orvossal.
2016. okt. 2. 19:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!Nem is gondoltam volna hogy ennyire megfog viselni!!!Még mindig ugyan úgy vagyok!Csak + hozzà nagyon gyengének érzem magam!!!Mikor fog már elmúlni?Mondjuk nem vérzem nagyon olyan átlagos,csak szokatlan mert én kb 3-4 ig szoktam most pedig már másfél hete ha bele számolom a pecsetelest is!
2016. okt. 4. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért most már el kéne menned nőgyógyászhoz,elképzekhető,hogy kelleni fog valamilyen vérzéscsillapító (pl. Egam csepp).
2016. okt. 4. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Elírtam,bocs Ergam csepp.
2016. okt. 4. 13:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma voltam a dokihoz!Írt ki gyulladásra gyógyszert,azt mondta hogy a petefészkem kicsit még van pirosodva.Ez mit is jelent valójában nem nagyon értettem!Es vett le vért még a szokásos dolgokat!Remélem már jobban leszek ezektől!Már abba maradt a verzesem,csak most felvaztam és nagyon csípett majd megent elkezdtem pecsételni!
2016. okt. 21. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt én sem :) Megoperált,hogy látta azt,hogy meg van pirosodva a petefészked? Nem azt mondta,hogy be van gyulladva?!
2016. okt. 21. 15:05
 9/11 A kérdező kommentje:
De bevan gyulladva,mert utánna megkérdeztem Tőle !nem hagyott nyugodni a dolog!!😊Most szedem az Antibiotikumot már kicsit jobban érzem magam!Remélem mihamarabb rendbe jovok!!
2016. okt. 22. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
:) Jobbulást!
2016. okt. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!