Barna színű folyás, erős viszketés, duzzadt szemérem ajkak. Canesten jó rá?
Anya azt mondta, hogy ne menjünk el nőgyógyászhoz, mert az is úgy is csak krémet írna fel. Volt még itthon Canesten (mert eddig is azt használtam, ha ilyesmim volt), azzal kenegetem egy-két napja.. Szerintetek el is fog múlni, és ha igen, mennyi idő kell hozzá kb?? :(
Előre is köszönöm a válaszokat!
mond anyukádnak, h anya már fáj, és a canestentől csak rosszabbodott.
amúgy ha egyedül mész akkorsem kell semmit sem fizetni, a helyi SZTK-ba menj, az ingyen van.
nem kell fizetni, de általában be kell jelentkezni. de ha odamész, bejelentkezel a betegfelvételen, akkor már nem fognak elküldeni, legfeljebb sokat kell várnod.
próbálj rendelési idő elején menni, akkor talán kevesebben vannak. szólj előre, hogy még szűz vagy, és most vagy itt először. természetesen lehet szülők nélkül is menni, sőt, a vizsgálat alatt sztem nem is szoktak ott lenni a szülők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!