Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna színű folyás, erős...

Barna színű folyás, erős viszketés, duzzadt szemérem ajkak. Canesten jó rá?

Figyelt kérdés

Anya azt mondta, hogy ne menjünk el nőgyógyászhoz, mert az is úgy is csak krémet írna fel. Volt még itthon Canesten (mert eddig is azt használtam, ha ilyesmim volt), azzal kenegetem egy-két napja.. Szerintetek el is fog múlni, és ha igen, mennyi idő kell hozzá kb?? :(

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 24. 08:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy szülő nélkül nem lehet menni. és ha elmegyek, akkor kell valamit fizetni, vagy bármi??
2010. ápr. 24. 09:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

mond anyukádnak, h anya már fáj, és a canestentől csak rosszabbodott.

amúgy ha egyedül mész akkorsem kell semmit sem fizetni, a helyi SZTK-ba menj, az ingyen van.

2010. ápr. 24. 11:28
 13/21 A kérdező kommentje:
jó-jó, köszönöm szépen:):)
2010. ápr. 24. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Szűz vagy még? SZTK-ban nem kell fizetni, csak magánban, bár én első nődokis tapasztalatnak nem igazán vinném a lányom SZTK-ba, csak magánba.
2010. ápr. 24. 11:34
 15/21 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és még szűz.
2010. ápr. 24. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

nem kell fizetni, de általában be kell jelentkezni. de ha odamész, bejelentkezel a betegfelvételen, akkor már nem fognak elküldeni, legfeljebb sokat kell várnod.

próbálj rendelési idő elején menni, akkor talán kevesebben vannak. szólj előre, hogy még szűz vagy, és most vagy itt először. természetesen lehet szülők nélkül is menni, sőt, a vizsgálat alatt sztem nem is szoktak ott lenni a szülők...

2010. ápr. 24. 13:28
 17/21 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm-köszönöm!!:):)
2010. ápr. 24. 14:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit. esetleg kérdezd meg a barátnőidet, hogy melyik nőgyogyóról hallottak jót, és ahhoz menj az sztk-ba (nem mintha olyan nagy lenne a választék).
2010. ápr. 24. 14:16
 19/21 A kérdező kommentje:
hát igen, nem túlzottan nagy választék van sajnos...:(
2010. ápr. 24. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy Neked ugyanaz a bajod, mint ami Anyukádnak volt. Ezért menj inkább orvoshoz, mert ha elhanyagolod, komolyabb baj is lehet belőle. Biztosat csak orvos tud mondani.
2010. ápr. 25. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!