Barna színű folyás, erős viszketés, duzzadt szemérem ajkak. Canesten jó rá?
Anya azt mondta, hogy ne menjünk el nőgyógyászhoz, mert az is úgy is csak krémet írna fel. Volt még itthon Canesten (mert eddig is azt használtam, ha ilyesmim volt), azzal kenegetem egy-két napja.. Szerintetek el is fog múlni, és ha igen, mennyi idő kell hozzá kb?? :(
Előre is köszönöm a válaszokat!
ne haragudj, de anyukád butaságot mondott.
a nőgyogyó kenetet fog venni, kitenyésztik, de addig is felír kúpot, esetleg szájon át szedhető tablettát és kenőcsöt is.
a barnásság valószínűleg vmi vérszivárgástól lehet. lehet, hogy allergiád van, lehet, hogy tök más. én a helyedben nem szórakoznék a canestennel, mert egyáltalán nem biztos, hogy gombás fertőzésed van. ha gomba elleni készítményt használsz, rásegítesz a bacik elszaporodására. menj el orvoshoz!
Köszönöm a válaszokat!!
Csak sajnos az a baj, hogy ha mondom neki, hogy anya légyszi menjünk el orvoshoz, akkor annyit mond, hogy jajj kislányom nekem is volt ilyen régebben, és elmúlt pár napi kenegetés után!
Mintha nem is érdekelné, mindig ilyen válaszokat ad:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!