Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzasgatlotol megnohet a...

A fogamzasgatlotol megnohet a mellem?

Figyelt kérdés
15eves vagyok ,es semmi mellem nincs .. Az elobb bevettem egy fogamzasgatlot ,mivel ugy hallottam ,hogy ettol noni fog. Ez igaz? Es ha igen ,naponta hanyszor kell szednem? Vagy ez hogy van? Ma vettem be eloszor egyet. /bocsi ha rossz kategoriaba irom/ A valaszokat nagyon szepem koszonom ,elore is.
2016. szept. 17. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Amúgy szégyelljék magukat azok akik lehüüülyéznek egy 15 éves gyereket, "

A 15 eves gyereket valoszinuleg mar regota kefelgetik, volt amr az iskolajaban felvilagosito ora is, es elobb vette be a gyogyszert mint hogy megkerdezte volna. Nem a kerdessel van baj hanem azzal hogy tenyleg ennyi esze van, mert a melleivel foglalkozik ahelyett hogy odafigyelt volna amikor az iskoalban magyaraztak a fogamzasgatlast.

2016. szept. 17. 19:29
 12/19 A kérdező kommentje:
En csak kerdeztem valamit ,de a ti felfogasotok egyenlo a nullaval. Nem kertem oktatast toletek! Tartsatok meg magatoknak a mondanivalotokat ,es foglalkozzatok magatokkal. Kosz.
2016. szept. 17. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Kislány, itt nem a válaszolók felfogásával van baj, te nem gondolkodtál. Magadnak nem használsz, anyukádnak meg jó eséllyel ártottál. Hogy gondoltad, minden nap ellopod anyukád gyógyszerét, és nem buksz le? Tudod nem ok nélkül mondják azt az orvosok hogy ne adjon az ember önfejűen másnak a saját gyógyszeréből... főleg ha az nincs is felírva az illetőnek.
2016. szept. 17. 19:41
 14/19 anonim ***** válasza:
És csak hogy tud: a fogamzásgátlóból napi egyet szoktak bevenni. Ugyanis ki van számolva napra.
2016. szept. 17. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél ostoba, akkor nem kellene kioktatni.. Ennyi.
2016. szept. 17. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is soha ne vedd be más vényköteles gyógyszerét, mert most ha anyud nem veszi észre, hogy hiányzik és apuddal szeretkeznek, babájuk lesz miattad! A másik, hogy beteg lehetsz tőle! Igen, 1-2 szemtől is!

Sajnos ez nem így megy! A cici növekedést több hormon okozza, ez egy bonyolult rendszer, nem csak az kell hozzá ami anyud gyógyszerében van!

Nem szabad csak úgy bevenni ilyet! Ez nem valami vitamin, komoly baj lehet belőle! Tudod mi az az embólia, trombózis és szélütés? 1-2 szemtől is meg lehet halni! A másik dolog, hogy nagyon kicsi adag hormon is hónapokra fel tudja borítani a menstruációdat!

Anyukád azért szedheti, mert volt vizsgálatokon és rendszeresen jár is!

Mellnövelő hatása nincs, annyi, hogy hosszútávon vizet tárol tőle a szervezet, ami a zsírokba rakódik. A mell nagy része zsír, így az is nagyobb lehet, de nem mindenkinél! Olyan 30 éve még más anyagokból csinálták ezeket a gyógyszereket, annyira tömény, sok hatóanyag volt bennük, hogy kihatott a mellekre, arcszőrzetre is! Ma már nem olyanok, mégis sokan tévhitben élnek!

Ha sovány vagy, csontos alkat, akkor kicsit próbálj lassan hízni, egyél többet! A jó táplálkozás rendbe teszi a hormontermelést is és nőnek újra a cickók!

2016. szept. 17. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

XDDDDDD

15 évesen lehetne annyi eszed, hogy nem szeded be Édesanyád vényköteles gyógyszerét, már ne haragudj. A kérdésre meg már korábban válaszoltam, de kikérem magamnak, hogy "gyenge lenne a felfogásom" mivel teljesen egyértelműen válaszoltam, és attól, hogy neked nem tetszik, hogy hülyeséget csináltál, ami veszélyes is, attól még nem kell a válaszolókat hibáztatni. Mit vártál, hogy odamenjünk és vállon veregessünk, hogy "ügyes kislány, szépen felborítottad édesanyád gyógyszerszedését - vagy észreveszi vagy nem, szerintem inkább mondd el neki mielőtt becsusszan a kistesó - és lehet a saját hormonháztartásod is"?

2016. szept. 17. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
És hozzáteszem, hogy senki nem akart megbántani, ahogy én sem, ezt elhiheted. De mind éreztetni akartuk veled, hogy ez nem C vitamin, hanem egy komoly gyógyszer.
2016. szept. 17. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:

"En csak kerdeztem valamit ,de a ti felfogasotok egyenlo a nullaval."

LOL, mondja ezt az ostoba hülye kis k...rva!

2016. szept. 19. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!