A fogamzasgatlotol megnohet a mellem?
"Amúgy szégyelljék magukat azok akik lehüüülyéznek egy 15 éves gyereket, "
A 15 eves gyereket valoszinuleg mar regota kefelgetik, volt amr az iskolajaban felvilagosito ora is, es elobb vette be a gyogyszert mint hogy megkerdezte volna. Nem a kerdessel van baj hanem azzal hogy tenyleg ennyi esze van, mert a melleivel foglalkozik ahelyett hogy odafigyelt volna amikor az iskoalban magyaraztak a fogamzasgatlast.
Szia!
Először is soha ne vedd be más vényköteles gyógyszerét, mert most ha anyud nem veszi észre, hogy hiányzik és apuddal szeretkeznek, babájuk lesz miattad! A másik, hogy beteg lehetsz tőle! Igen, 1-2 szemtől is!
Sajnos ez nem így megy! A cici növekedést több hormon okozza, ez egy bonyolult rendszer, nem csak az kell hozzá ami anyud gyógyszerében van!
Nem szabad csak úgy bevenni ilyet! Ez nem valami vitamin, komoly baj lehet belőle! Tudod mi az az embólia, trombózis és szélütés? 1-2 szemtől is meg lehet halni! A másik dolog, hogy nagyon kicsi adag hormon is hónapokra fel tudja borítani a menstruációdat!
Anyukád azért szedheti, mert volt vizsgálatokon és rendszeresen jár is!
Mellnövelő hatása nincs, annyi, hogy hosszútávon vizet tárol tőle a szervezet, ami a zsírokba rakódik. A mell nagy része zsír, így az is nagyobb lehet, de nem mindenkinél! Olyan 30 éve még más anyagokból csinálták ezeket a gyógyszereket, annyira tömény, sok hatóanyag volt bennük, hogy kihatott a mellekre, arcszőrzetre is! Ma már nem olyanok, mégis sokan tévhitben élnek!
Ha sovány vagy, csontos alkat, akkor kicsit próbálj lassan hízni, egyél többet! A jó táplálkozás rendbe teszi a hormontermelést is és nőnek újra a cickók!
XDDDDDD
15 évesen lehetne annyi eszed, hogy nem szeded be Édesanyád vényköteles gyógyszerét, már ne haragudj. A kérdésre meg már korábban válaszoltam, de kikérem magamnak, hogy "gyenge lenne a felfogásom" mivel teljesen egyértelműen válaszoltam, és attól, hogy neked nem tetszik, hogy hülyeséget csináltál, ami veszélyes is, attól még nem kell a válaszolókat hibáztatni. Mit vártál, hogy odamenjünk és vállon veregessünk, hogy "ügyes kislány, szépen felborítottad édesanyád gyógyszerszedését - vagy észreveszi vagy nem, szerintem inkább mondd el neki mielőtt becsusszan a kistesó - és lehet a saját hormonháztartásod is"?
"En csak kerdeztem valamit ,de a ti felfogasotok egyenlo a nullaval."
LOL, mondja ezt az ostoba hülye kis k...rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!