A fogamzasgatlotol megnohet a mellem?
Remélem legalább rendesen, a menzeszed első napján (vagy ahogy a betegtájékoztató írja) vetted be, és normális orvoshoz mentél. Én is tablettát szedek és nekem sincs mellem (nem, nem nőtt meg tőle) de semmiképp nem kezdeném el azért szedni, mert valakinek megnő tőle a melle (ami nem igaz, ha nem jó a gyógyszer akkor hízik az ember, és nyilván akkor mellre is megy).
Tehát nem, nem ez a megoldás. A fogamzásgátlót indokolt esetben érdemes szedni, alaposan megfontolva (én ezt tettem, folyamatosan gondolkodom egy alternatíván, nem szeretném éveken át szedni) és rendesen, naponta egyet ugyanabban az időben, a mensid első napjával kezdve az első szemet és szépen haladva tovább. De nagyon azt tanácsolom, hogy ne csinálj ilyet. Egyébként is, ki adott neked 15 évesen fogamzásgátlót úgy, hogy nem fogamzásgátlásra kell (gondolom)?
Nincs sok eszed... A fogamzásgátló levelek ki vannak számolva, mert meg van határozva, hogy mikor és hány napig kell szedni. Anyukád jó eséllyel észre fogja venni... Vagy talán ezt az egyet nem, de ha többet elveszel, azt már biztos.
Amúgy 15 évesen nekem sem volt még mellem, aztán mégis lett. Persze, nem nagyok, de egy B kosár összejött. Lehet, hogy még neked is fog nőni...
És szerinted neki nem fog feltűnni? Napra pontosan ki van számolva. Nekem sincs mellem de eszembe se jutna anyám (!) fogamzásgátlóját bevenni. Komolyan mondom elmegy az eszem az ilyen lányoktól... egyáltalán hogy jutott ilyen eszedbe?
Igen van olyan hogy valakinek a fogzásgátlótól nő a melle. DE!! Az a saját szervezetére lett felírva, vérvétel után!!
15/L
Ez akkor jó módszer, ha kistesót szeretnél.
Anyád gondolom nem viccből szedi a gyógyszert, és az, hogy most egyet elloptál, nem sokat segít rajtad.
Akkor nőHET tőle a melled, ha kapsz egy olyan tablettát, amiben brutális a hormontartalom, és rendszeresen, minden nap beszeded, előírásszerűen.
De a mai alacsony hormontartalmú tablettától ne remélj sokat. (Cserébe nem szőrösödsz és nem hízol - annyit.)
A mell növekedés amúgy is inkább csak illúzió, a hormonoknak hála feszül és kicsit duzzadtabb a mell, többek közt mert a szervezet megköti a vizet. Múló állapot.
Ennél az is jobb és hatékonyabb, ha minden este elkezdesz kis köröket rajzolni a bimbód köré, hogy "kerekecse dombocska, kerekecske dombocska..."
Fogamzásgátlótól szerintem nem fog nőni mert abban pont hogy férfi hormonok vannak
Amúgy szégyelljék magukat azok akik lehüüülyéznek egy 15 éves gyereket, mert meg mert kérdezni valamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!