Ismertek olyan nőt akinek baja lett a fogamzásgátlótól?
Igen.
Nekem és baráti körben és családban is előfordult, hogy fogamzásgátló szedése alatt visszatérő fertőzések, főleg gombás alakult ki. Hiába minden kezelés, mindig pár hét után visszajött. Amikor abbahagytam, utána elmúlt és azóta semmi gond.
Szexuális vágyam szinte teljesen eltűnt. Ezt is tapasztalták más ismerőseim is.
Így utólag nem volt jó ötlet szedni, főleg nem 10 éven keresztül. De az orvos is mindig azt mondta, hogy szedjem, miért nem akarom szedni. Végül is 10 éven keresztül mesterségesen működött a rendszer, aminek meg is lett a következménye. Amikor abbahagytam megbolondult a működés, cisztáim lettek.
Ha újra fiatal lehetnék, soha nem kezdeném el szedni. Vannak más védekezési módszerek is, amik nem is ártalmasak.
Ismerősi körben még sokan tapasztaltak hízást. Nálam ez nem volt.
Nekem egész hónapban voltak kisebbek, mensi előtt meg nagy gennyes kelések nőttek rám.
Nagyon sokat szenvedtem miattuk.
De ugye ezt sem mondta senki, hogy ettől lehet.
Na mindegy, most már ez is megszűnt. Most egész hónapban nincs, néha mensi előtt kijön valami nagyon picike, ami semmi gondot nem okoz.
Fogytam vagy... 15 kilót, pedig ettem egy csomót. Pajzsmirigyemre hatott rosszul, plusz libidómat a pincébe vitte.
Három hónap szenvedés után befejeztem.
Nekem a libidóm a föld alá csökkent és másfél havonta gombás fertőzésem volt. Edzés és diéta mellett is jöttek fel a kilók, nagyon lassan, kb. egy év alatt 5 kiló, de bosszantott, hogy nem ér semmit a kemény edzés és az étrend változtatás. Most hagytam abba múlthéten, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!