Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló tablettától már...

Fogamzásgátló tablettától már ilyen hamar nőhet a mell?

Figyelt kérdés
Kedd óta kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni. Azóta 2 kilót híztam és a barátom szerint nőtt a mellem is. Már ilyen gyorsan észre lehet venni a hatásokat? Nektek milyen tapasztalat van a fogamzásgátlóval? Hány évesen kezdtétek el szedni? 16/l
2016. szept. 4. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de ne haragudj, kikívánkozik belőlem! Normális vagy? 16 évesen fogamzásgátlót szedni?
2016. szept. 4. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nő tőle.

Ha hízol, ami előfordulhat fogamzásgátló szedésekor, akkor nyilván a melled is nagyobb lesz.

Olvass el itt pár kérdést és a válaszokat a fogamzásgátló mellékhatásairól.

20 évesen kezdtem, de nagyon megbántam. Akkor még nem volt net, nem volt ennyi infó, sok mindent okozott, amitől megkíméltem volna magam.

2016. szept. 4. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:
.... Annyira leoltanalak.
2016. szept. 4. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Jaj

Akkor nőne tőle, ha nem híznál, csak a melled nőne. Mondjuk, az is lehetne attól, hogy 16 éves fejlődő szervezet vagy. Nem pedig a gyógyszertől.

2016. szept. 4. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is 17 évesen kezdtem el szedni, elmentem a környék legjobb magánorvosához és elmondtam neki mindent, ő ez alapján választott nekem egy alacsony hormontartalmú, viszonylag új tablettát, amit immáron lassan két éve szedek, és semmi bajom nincs tőle.

Kérdező, ha azért szeded a fogamzásgátlót, hogy nőjön a melled, akkor tök felesleges. Ugyanis, a fogamzásgátlótól nem a melled nő mellékhatásként, hanem hízol, természetesen akkor mellre is. Ebben az esetben a tabletta lehet nem megfelelően működik, vissza kell menni vele. De 2 kiló hízás az annyi, mint egy nagy mennyiségű vízbevitel meg egy bent maradt kaki. :)

2016. szept. 4. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:

5: Bírom az ilyen 2 éves nagy tapasztalatokat :)

Majd ha 30-40 éves leszel és szedted 5-10 vagy még több évig, akkor rájössz te is.

Két év után még nem sok gond jelentkezik.

2016. szept. 4. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Mivel olyan hormonfeltételeket teremt a szervezetedben, mintha terhes lennél, ezért igen nőhet tőle. Hízhatsz is tőle, és vizet is tarthat vissza a szervezeted, egyéni érzékenységtől függően.
2016. szept. 4. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
6: Nem tervezem 5-10 évig szedni, folyamatosan kutakodok valami nekem megfelelő, nem gyógyszerszerű módszer után.
2016. szept. 4. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem nő tőle, vizet tartasz vissza és mivel híztál oda is megy belőle. Az ösztrogéntől nőiesen megy fel a pluszsúly. Combra, mellre megy miatta. Abbahagyod és eltűnik... Nekem ettől lett pár striám rajtuk (a szünetekben visszaállt), szerencsére alul, de engem bánt... Én 7éve szedem, leépítés alatt vagyok (magasabb volt eddig, most gyengébbre váltott a doki hogy mire elhagyom ne legyen hatalmas rúgás...) és megvan az eredménye: pajzsmirigyem alulműködik (élethosszig szedhetem a hormont rá), cisztás vagyok és 50% eséllyel indulok a gyerekért.
2016. szept. 4. 21:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes választ. Én nem fogom évekig szedni a gyógyszert. A nőgyógyász csak azért írta fel a fogamzásgátlót, hogy ezzel beállítja a menstruációm, mert már 5 éve van meg és annyira össze vissza van.
2016. szept. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!