Ugye nem fog ezektől nőni a mellem?
Nekem - durva -, de 25 évesen nőtt végre meg a mellem, mégpedig A kosárból B-s lettem, teljesen természetesen.
Annyi történt, hogy míg egész tinikoromban nem tudtam egy dekát sem magamra szedni, kilógtak a bordáim, most végre feljött a normális zsírmennyiség, ami eddig teljesen hiányzott rólam.
Valószínűleg korral is jár. Ezért persze, nyilván ne éheztesd magad, azért behemót dudáid nem lesznek, de készülj fel, hogy változhat még a dolog.
Terhessétől nyilván nagyobbak lesznek a melleid, ezt nem lehet elkerülni!
Megkérdezhetem, hogy miért szereted kicsin? :)
Nem bántásból, tényleg érdekel, mindenkinek a minél nagyobb mellméret a mániája.
Szimplán tetszik, vagy okod os van rá? :)
Ezt előre nem fogod tudni, mert nem vagyunk egyformák. Másfél éve szedek fogamzásgátlót, de nekem annyira nem tűnt fel, hogy nőtt a mellem, mert belefér az eddigi melltartókba. Viszont barátom mondta, hogy ő érzi, hogy nőtt (imádja tapogatni), és már nem fér a tenyerébe, kicsit kilóg. Tehát nem feltétlenül nő nagyon, lehet, hogy észre se fogod venni.
19L
Hát ezek nem túl megnyugtató válaszok:D Azért köszönöm:) A terhességet amúgy úgy értettem hogy nem közben, hanem utána. Nem tudom mennyire biztos hogy nagyobb lesz. Kicsit még nőhet, az belefér, de sokkal nagyobbat nem szeretnék.
#1-nek: nekem tetszik is, sóval szerintem szép formás, meg olyan cuki, félek nagyobb mellel önidegen lennék. És sokkal kényelmesebb is a kicsi, mondjuk azért B-s se olyan nagy kényelmetlenség. Szóval tetszik is meg meg is szoktam szeretem így.
Szép a kis mell. Őrizd meg, vevő lesz rá. Arra figyelj, hogy a korral a zsír mennyisége növekszik, átalakul az anyagcsere. Aki 20-25 éves koráig sport nélkül is vékony volt, az utána biztosan felszed pár kilót. Ha nem is látványosan (genetika miatti eloszlás, sok munka és stressz, stb). Szóval készülj arra, hogy majd rendszeresen sportolnod kell valamit. Keress egy olyan mozgásformát, amit örömmel végzel. Nehéz lesz, ha az elején, tinikorban nem szerettél mozogni. De megéri a kitartás. Én nagy kocka voltam, 12 éves korom óta csak számítógép előtt ültem, utáltam a testnevelés órákat. Aztán kb. 22-24 éves korom körül elkezdtem kondizni. Az eleje pokol volt, hogy rávegyem magam a következő alkalomkor. De 2-3 év után már igényem lett a mozgás. Már kívánom, hogy menjek. Ezt kell elérni és így ha a fogamzásgátló is változtatna az anyagcseréden, ezt sporttal korrigálni tudod!
33 évesen még mindig geek (kocka) vagyok (programozó) de mégis eljárok heti 3-5x edzeni 1 órát. Megéri!
Hajrá!!!
Én nem is ajánlanék intenzív edzést neked :)
Ha az ember normálisan, egészségesen akarja végezni, a teljes testet terhelnie kell.
Az izomtömeg nő, ha nőknél nem is látványosan. A mellizmok is.
Nyilván, aki kiszottyasztja magából az utolsó csepp zsírt és vizet is, hogy kockahasa legyen, az elbúcsúzhat a mellétől, de normális esetben formáló a hatása, ahogy a sportolók feneke sem tűnik el, hanem pont, hogy "kiemelődik", kerek lesz.
Több helyen kifejezetten a mellnagyobbításra ajánlják a mellizmok edzését.
Hozzátenném, én is edzek, egész életemben sportoltam, köszönöm, még mindig darázsderekam van, csak feljött rám az a természetes zsírréteg, amitől nő lesz a nőből. Mellre, fenékre.
Ezt nem lehet elkerülni...
Egyébként nekem a B-s melleim is a nyakamban vannak, olyan igazi almaformájúak, szóval ne aggódj, ha nő is, a formájából egy darabig nem veszít ;)
Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!