Ez csak pattanás?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, tegnap még semmi nem volt, és nem is fájt, de ma ülésnél enyhe kellemetlen érzést tapasztaltam odalent, majd fürdésnél észrevettem, hogy egy jókora pattanás lett a kisajkamon, amit sikerült is kinyomni, vérzett és fájt nagyon, de olyan, mintha még mindig lenne benne, duzzadt és fáj. Csak pattanás vagy lehet más is? Kinézetre, mint az arcon tinikorban megjelenő nagy patik, csak épp szokatlan helyen.2016. szept. 2. 19:59
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt már és betadinnel kentem le 2x....meg kinyomtam elmult egy het alatt...nyugi;)
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam, köszönöm :)
2016. szept. 2. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!