Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm szájában fehér...

Barátnőm szájában fehér pattanás szerű dolgok jöttek ki amik nagyon fájnak neki ha pl eszik de amúgy nem nagyon (többi lent)?

Figyelt kérdés
barátnőmnek pajzsmirigy túlműködése van ha jelent ez valamit, és gehér pattanás szerű dolgok jöttek ki a szájában és nagyon fájnak neki ha eszik vagy éppen mondjuk csókolóznánk. először még csak egy volt belőle ami néha elmult néha kijött megint de azt mondja már NÉGY van neki :( mik lehetnek ezek és mit lehet ellene csinálni?
2016. aug. 13. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Afta szerintem. Holyagszeru? De sima haziorvos ir fel ecsetelot ra es par nap alatt elmulik teljesen. Az immun gyengeseg jele. C-vitamint szedjen.
2016. aug. 13. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne csókolozzatok míg el nem múlik neki, met te is elkapod. Szerintem is afta lesz, ha van otthon Phlogosol oldat, akkor azzal öblögessen, de gyógyszertárban is adnak rá megfelelő szert. Phlogosollal te is öblögess, hogy megelőzd a bajt.
2016. aug. 13. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Az aftát nem lehet elkapni.

Vegyen corsodyl öblögetőt. Az segít hamarabb helyrehozni. Ha rendszeres a probléma akkor forduljon orvoshoz aki tud felírni ecsetelőt.

Én is folyamatosan szenvedek vele.

2016. aug. 13. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Afta,kérjen a gyógyszertárba ecsetelőt rá
2016. aug. 13. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
sokszor volt neki és soha nem kaptam el csak most 4 va neki és azért kérdeztem meg
2016. aug. 15. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!