Mivel jár a fogamzásgátló abbahagyása?
Lassan 2éve szedem, ez alatt az idő alatt most tartok a 4.fajtánál de mindtől problémám van(pattanásos bőr,libidó csökkenés,folytonos menstruáció)
Gyengébb fajtákat szedtem eddig:altforalle,lindynette,dianelle és ez a bizonyos fogamzasgatlo tapasz
Mivel mindig gondom van elgondolkoztam rajta,hogy abbahagyom. Kinek mik a tapasztalai?
Szia! Én nemrég hagytam abba a Lindynette fogamzásgátlót. 1 évig szedtem, előtte Mystral-t fél évig. Nekem is csak a bajom volt velük. Komolyabb mellékhatást nem érzékeltem, talán egy kicsit több a pattanás/mitesszer, de nem drasztikus a változás. A menstruációmnak kellett egy kis idő míg megszokta és visszatértek az iszonyú fájdalmak.
Van pozitív hatása is: mindig is küszködtem 5-10 kiló felesleggel, ami a fog. gátló közben sosem ment le, inkább csak fel. Most viszont csak úgy potyognak a kilók (persze nem maguktól, edzek is mellé)
Remélem tudtam segíteni. :)
számomra eléggé sok jó hatása lett a fogamzásgátló abbahagyásának:
tisztább lett a bőröm
lefogytam, sokkal szexibbnek érzem magamat
SOKKAL JOBB lett a szex!!!, sokkal gyakrabban is kívánom, ennek a párom is nagyon örül
kevesebbet fáj a hasam,
kevesebbet érzem magam levertnek, depressziósnak.
mindezt már 3 hónap alatt érzem...most dugunk, mint a nyulak, mert babát szeretnék...nagyon klassz érzés!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!