Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vannak olyan lányok akik...

Vannak olyan lányok akik képtelenek tampont használni? 18/l

Figyelt kérdés
Mindig betét párti voltam, de éppen nyaralok és imádok a tengerben úszni, úgyhogy eléggé elrontotta a kedvemet ez a havi meglepetés. De gondoltam, hogy itt az ideje, hogy végre kipróbáljam a tampont is. 2 nap és kb. 7 elpocsékolt tampon után kezdem feladni.

2016. aug. 28. 21:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Najó. Ennek fájnia kellene? Ob minivel próbálkozom. A 16-os csomagból már csak 2 van. Próbálom betenni,de a felénél tovább nem jutok, mert fáj.
2016. aug. 29. 15:21
 22/25 szürike002 válasza:
én tegnap előtt használtam először o.b minit már előtte is próbálkoztam és én is egy csomót elpocsékoltam:D De gondoltam hogy hátha most sikerül és fel is ment de 3 óra után éreztem hogy tele van és nem tudtam kiszedni mert a szüzhártyámon fent akadt és a sürgösségi nőgyógyászatra kellett menni és ki is szedték.Szóval én azt mondom hogy bróbáld meg mert mindenkinek mashogy sikerül.
2016. aug. 29. 17:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Miért erőlteted? Fáj, igen, mert ott a szűzhártya, plusz rágörcsölsz, persze, hogy nem tudod felnyomni.

A nem szüzeknek - akikben azért járt már tamponnál jóval nagyobb és vastagabb dolog - is kellemetlen, ha nem elég síkosak, nincs idejük, picit ráfeszülnek valamiért.

Hagyd a francba.

2016. aug. 29. 21:55
 24/25 anonim válasza:

Na na na! A múlthéten voltam nyaralni,és hát csak szarul tudok időzíteni. Az volt a para,hogy nekem ez volt a második mensim(13 éves vagyok) szóval még alapból elég új nemhogy a tampon,de még a betét is.

Muszáj voltam megpróbálkozni a felrakással,nem akartam elszúrni a strandolásomat. Ob minit használtam természetesen. A legelső nekem sem sikerült,túlságosan ideges voltam. A lényeg,hogy lazulj el! A legjobb,ha az egyik lábadat felteszed a wc deszkára,hogy egy kicsit jobban hozzáférj a dolgokhoz. Veszel egy naagy levegőt és koncentrálsz. A hüvelyk és a mutatóujjad közé veszed a tampont,és megpróbálod egyenesen tartani. Aztán a mutatóujjaddal próbáld szép lassan,finoman felfelé tolni. Az a lényeg,hogy már csak a cérna lógjon ki,minden bent legyen. Elvileg akkor okés minden,ha nem érzed,hogy benned van. Ez persze az elején nem így van,vagyis nálam nagyon szokatlan volt az első😁 sok sikert kívánok!:)

2016. aug. 29. 23:19
 25/25 anonim ***** válasza:

#24 nagyon nem csak addig kell tolni, amíg már csak a cérna van. Egy 5 cm-vel tovább minimum.

Egyébként ott ha minden igaz egy gyereknek is ki kell majd férnie, egy fél centi átmérőjű tamponból nem kell ekkora ügyet csinálni.

2016. aug. 30. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!