Barátomtól kaphattam ferfőzést?
Persze, ha nem mossa meg rendesen a kezét, akkor tőle is elkaphatod. Vagy ha neki van egy fertőzése és mondjuk odaérinti rendszeresen a nemi szervedhez az intim testrészét.
De teljesen máshol, nyilvános mosdóban is el lehet kapni.
Sőt, ha te magadhoz szoktál nyúlni és nem tiszta a kezed, te magadnak is előhozhatsz fertőzést.
És igen, orvoshoz muszáj elmenni! Mert a tünet elmúlik, de maga a fertőzés nem! És bizonyos fertőzések, ha elkezdenek felfelé terjedni, akkor könnyen kapnak a húgyutak és lesz egy vesemedence gyulladásod, vagy női szervek terén petefészek vagy méhgyulladás. Én nem várnám meg a helyedben mindezt.
Sőt saját magadtól is elkaphattad. A szervezetben vannak baktériumok, a hüvelyedben is. Koszos kéz sem kell, ha legyengül az immunrendszered a bacik vagy a jelenlévő gombák felszaporodnak.
Én strand után szoktam szenvedni, a klóros víz felborítja a ph-t. Egy barátnőm az aktuális téli nyavaja kikúrálása után panaszkodik mindig mert az antibiotikum sem tesz jót a lenti dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!