Szűz vagyok, a barátom is szűz, hogy kaphattam el a nemi herpeszt?
Ma voltam nőgyógyásznál, a doki azt mondta, hogy nemi herpeszem van. Minden tünet stimmel, szóval én is erre gyanakodtam már itthon. VISZONT hogy kaphattam el, ha csakis kizárólag nemi úton terjed ez a betegség? A barátommal csak orálisan szeretkeztünk, neki én vagyok az első barátnője, nekem ő az első barátom. Tehát ő is szűz, én is szűz vagyok. Egyikünknek sem volt még a száján sem herpesz soha.
Akkor mégis hogyan??? Teljesen abszurd ez az egész.
A herpesz tüneteit soha nem mutatók is lehetnek fertőzöttek! Tehát van, akinek soha nem volt klasszikus értelemben herpesze, de attól még fertőzött. A vírus pedig ürül akkor is, ha épp nem látszanak hólyagok.
Az egész családban egyes egyedül nekem van herpeszem 8 éves korom óta. Kb. ezerféleképpen fertőztem a környezetem, persze nem direkt, de egy gyerek vakarja a sebet, összetapod mindent stb stb. később meg még a partnereim sem rettentek meg puszit adni a herpeszes számra, és soha senki nem kapta el tőlem. Ez is nonszensz, persze nem baj, de ugyanolyan fura, mint a Te eseted.
És jól mondják, az ajakherpesz vírusa is okozhat a nemi szervek környékén hólyagokat, meg egyébként bárhol a testen.
*mármint úgy nem kapták el tőlem, hogy soha senkin nem jött ki rajtam kívül. Amúgy a náthára meg mindenféle felső légúti nyavalyára is én vagyok a legfogékonyabb.
De gyanítom amúgy is mindenki elkapja egyszer a herpeszt, valahol, úgyhogy ha most miattam vírushordozók is lettek, valószínűleg nélkülem is bekövetkezett volna. Ezért merem leírni, hogy nem érzem szar embernek magam a herpeszem miatt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!